YFSF 2021: Άλλη μια λαμπερή βραδιά για το All Star - Απαστράπτουσα η Μαρία Μπεκατώρου, νικητής ο μοναδικός Θανάσης Αλευράς ως Ντίνος Ηλιόπουλος (φωτό - βίντεο)

Άλλη μια λαμπερή βραδιά στο πλατό του YFSF... 

Το YFSF επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ Κυριακής στην All Star έκδοσή του.

Το λαμπερό show μεταμφιέσεων κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με τους εννέα καλλιτέχνες που ξεχώρισαν τις προηγούμενες σεζόν να δίνουν γι’ ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Ντίνο Ηλιόπουλο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για το αποτέλεσμα που παρουσίασε επί σκηνής.

Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής μεταμορφώθηκαν και κατάφεραν να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

Με αέρα και φινέτσα εμφανίστηκε χθες η Μαρία Μπεκατώρου, φορώνας ένα εντυπωσιακό πετρόλ φόρεμα από τον ταλαντούχο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το οποίο και συνδύασε με πέδιλα Tsakiris Mallas. Τα κοσμήματα Danelian diamond club αποτέλεσαν τις λεπτομέρειες που χρειάστηκε το look για να ολοκληρωθεί.

Tην επόμενη Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar θα δούμε τους:

Ίαν Στρατής σε Freddie Mercury
Κατερίνα Στικούδη σε Δήμητρα Γαλάνη
Μπέττυ Μαγγίρα σε Cher
Ματθλίδη Μαγγίρα σε Ρένα Βλαχοπούλου
Τάνια Μπρεάζου σε Τζένη Βάνου
Ησαΐας Ματιάμπα σε Στέλιο Καζαντζίδη
Θανάσης Αλευράς σε Στέλλα Κονιτοπούλου
Κρατερός Κατσούλης σε Διονύση Σαββόπουλο
Λευτέρης Ελευθερίου σε Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ