Η Cara Delevingne άνοιξε την καρδιά της & μίλησε στην Gwyneth Paltrow: ''Πολλές φορές θα ευχόμουν να είμαι straight'' (φωτό)

Συζήτησε για το ταξίδι της αποδοχής του εαυτού... 

Η εκατομμυριούχος και top model της Βρετανίας Cara Delevingne, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την κατάθλιψη που έχει περάσει αλλά και για την σεξουαλικότητά της. 

Η ίδια μίλησε στη Gwyneth Paltrow για το ότι δεν ήταν πάντα τόσο άνετη.

 

 

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε με την Paltrow στο  Goop Podcast και είπε: Η σεξουαλικότητά μου εξακολουθεί να είναι «πολύ περίπλοκη» και υπάρχουν στιγμές όπου «επιθυμώ να ήμουν straight».«Δεν ήξερα κανέναν που ήταν γκέι ή δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι μεγαλώνοντας, ήμουν πιθανότατα αρκετά ομοφοβική».

 

 

Η Κάρα εξήγησε: ''Μεγάλωσα σε ένα παλιομοδίτικο νοικοκυριό''. «Η ιδέα με αηδίαζε και έλεγα, "ω Θεέ μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι έτσι! Αυτό είναι αηδιαστικό!"», εξηγεί. «Έτσι, μαθαίνοντας και συνειδητοποιώντας ότι ίσως είχα μια κολλητή φίλη, όταν ήμουν παιδί, που μου άρεσε περισσότερο από ό, τι της άρεσα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν αυτό"» αναφέρει η Metro.

 

 

 

 

Λέει ότι τελικά συνειδητοποίησε ότι ο χώρος του modeling δεν ήταν σωστός γι 'αυτήν, υπενθυμίζοντας, «Όσο περισσότερο άρχισα να πιστεύω ότι τα ένστικτά μου ήταν σωστά, ότι μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω από ορισμένες καταστάσεις και να ακολουθήσω πραγματικά την καρδιά μου, τόσο περισσότερο ήμουν σε θέση να πιστεύω σε αυτές τις αποφάσεις που έπαιρνα».

 

 

 

 

«Ποτέ δεν πίστευα ότι έπρεπε να πω πως είμαι γκέι. Αυτή είμαι για να ξέρετε », είπε στην Variety.

«Υποθέτω ότι δεν ένιωσα ποτέ ότι ανήκω κάπου ως παιδί. Ή πάντα ένιωθα σαν να μην ανήκω στο σώμα μου. Ένιωσα τόσο χαμένη. »Η Κάρα είπε:« Μόλις μπορούσα να μιλήσω ελεύθερα για τη σεξουαλικότητά μου, δεν έκρυβα τίποτα πια. Και το άτομο που το έκρυψα ήταν ο εαυτός μου. "

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ