Έμιλι Ρατακόφσκι: Λίγες ημέρες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού φωτογραφίζεται γυμνή με τον σκύλο της - Ο άντρας της με το μωράκι αγκαλιά

Το πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε γυμνό, σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης του. 

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Έμιλι Ρατακόφσκι  εδώ και λίγες ημέρες, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, το διάσημο μοντέλο γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. 

 

 

Το πανέμορφο μοντέλο, πριν λίγες ημέρες μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ εγραφε πως δεν κρατιέται να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. 

 

 

Και αυτή η μέρα έφτασε. «Ο Sylvester Apollo Bear ήρθε στη ζωή μας στις 8 Μαρτίου. Ήταν το πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο από αγάπη πρωινό της ζωής μου». 

 

Η ίδια και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν το φύλλο του μωρού καθώς θεωρούν ότι αυτό θα το ανακαλύψει μόνο του όταν φτάσει στην εφηβεία.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και η Έμιλι πόζαρε γυμνόστηθη κρατώντας τα επίμαχα σημεία με τις παλάμες της προκειμένου να επιδείξει τη βέρα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Πλέον μια εβδομάδα με το μωρό στην αγκαλιά της, είναι τρισευτιχισμένη. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες στο Instagram της, στις οποίες μας δείχνει τον σύζυγό της να κρατά αγκαλιά το μωράκι τους, ενώ σε μια άλλη την βλέπουμε ξαπλωμένη και γυμνή δίπλα στο σκύλο της. Μάλιστα φαίνεται σαν να μην γέννησε ποτέ, αφού το σώμα της είναι υπέροχο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ