Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Νέο σκάνδαλο για το πρώην ζευγάρι - Τον κατηγορεί με αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία (βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται έτοιμη να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο εναντίον του Μπραντ Πιτ. 

Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και το διαζύγιο τους έπεσε να βόμβα στο Χόλιγουντ. 

Οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν ξανά στη δίκη του πολύκροτου διαζυγίου τους που πλησιάζει.

Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός , σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είναι έτοιμη να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη. 

Τα έγγραφα, σύμφωνα με το The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.

Μάλιστα σύμφωνα με το UsWeekly όλα τα παιδιά της Τζολί και του Πιτ μπορεί να μιλήσουν στην δίκη ως μάρτυρες. 

Το πρώην ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν για την επιμέλεια των παιδιών τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ