Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη - Σε σοκ η Ανέτ (βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις... 

Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες. Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα.

Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί.

Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα…

Συλλαμβάνεται ο Μελέτης

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας θα έχουμε μία συνταρακτική ανατροπή και εξέλιξη. Όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είχαν την παράνομη συνδιαλλαγή με τον Θέμελη όσον αφορά τη φυτεία της κάνναβης.

 

'Ετσι όσο προχωρούν οι έρευνες της δολοφονίας θα συμβεί ένα τρομερό γεγονός. Ο Μελέτης συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του Σωκράτη Θέμελη και όταν η Ανέτ το μάθει αυτό καταρρέει στην κυριολεξία. Χάνει την γη κάτων από τα πόδια και της και εκεί τίθεται ένα τρομερό δίλημμα , τι θα πρέπει να κάνει. Να καλύψει τον αδερφό της τον Δούκα ή να τον δώσει στην αστυνομία για να σώσει τον γιο της.

Εδώ θα έρθει μία νέα μεγάλη ανατροπή...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ