H Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19 - Καμία "ειδική μεταχείριση" για τη μητέρα του βασιλιά Φελίπε (φώτο)

Η σύζυγος του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, που γιόρτασε τα 82 της χρόνια στις 2 Νοεμβρίου, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου σε ένα κέντρο υγείας στη Μαδρίτη, όπως όλοι οι πολίτες της Ισπανίας

Η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, την Τρίτη έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19, καθώς ανήκει στην ηλικιακή ομάδα που εμβολιάζεται αυτή την περίοδο στην Ισπανία.

Για την μητέρα του Βασιλιά Φελίπε δεν υπήρξε καμία ειδική μεταχείριση. Η σύζυγος του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, που γιόρτασε τα 82 της χρόνια στις 2 Νοεμβρίου, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου σε ένα κέντρο υγείας στη Μαδρίτη, όπως όλοι οι πολίτες της Ισπανίας.

Δεν πήγε στο παλάτι γιατρός ή νοσοκόμα για να της κάνει την ένεση , όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση της Casa Real, στον ισπανικό τύπο.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Βασιλιάς Φελίπε, η σύζυγος του Λετίσια και οι κόρες τους Ελεονώρα και Σοφία , θα εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους, ακριβώς όπως και η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας.

Αυτή η ανακοίνωση ακολούθησε τη διαμάχη που προέκυψε στην Ισπανία όταν ορισμένα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι οι δύο αδερφές του βασιλιά Φελίπε είχαν απολαύσει τη διαμονή τους στο Αμπού Ντάμπι με τον πατέρα τους - ο ίδιος ήδη εμβολιάστηκε σε αυτήν τη χώρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ,στην οποία κατοικεί εδώ και κάποιο καιρό, αναφέρει η Paris Match.

Μιλώντας για το εμβόλιο, η αδερφή του βασιλιά Φελίπε , Ινφάντα Ελένα, είχε εξηγήσει  ότι τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο εκεί, προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν διαβατήριο υγείας που τους επιτρέπει να επισκέπτονται τακτικά τον πατέρα τους.

"Αν δεν υπήρχε αυτή η περίσταση, θα περιμέναμε τη σειρά μας να εμβολιαστούμε στην Ισπανία", δήλωσε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ