Story of the Day: Νεαρή μητέρα βρέθηκε νεκρή 18 χρόνια μετά την εξαφάνιση της - Το 2003 έλαβε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα & κανείς δεν την ξαναείδε από τότε (φώτο-βίντεο)

Μια νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Σικάγο, αφού έλαβε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα πριν από σχεδόν 18 χρόνια, βρέθηκε νεκρή.

Το απόγευμα της 10ης Μαΐου 2003, η Tyesha Bell βγήκε από το διαμέρισμά της Aurora και κανείς δεν την είδε και δεν την άκουσε από τότε, σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας της Aurora.

Η αδερφή της, με την οποία ζούσε η 22χρονη τότε μητέρα είχε πει στην αστυνομία, ότι λίγες στιγμές πριν βγει από το σπίτι είχε λάβει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα. 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Tyesha Bell, σκόπευε να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι αφού είχε αφήσει εκεί τις δύο της κόρες με την τηλεόραση αναμένη. Επίσης στην κρεβατοκάμαρα της είχε αφήσει το πορτοφόλι της και τα κεριά αναμένα.

 

 

Από την αρχή υπήρχε η υποψία δολοφονικής ενέργειας αλλά κανείς δεν είχε κατηγορηθεί ποτέ.

Την Τρίτη οι αξιωματικοί της Aurora και της Kane County ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ότι η αναζήτηση της Bell τελείωσε.

Terry Harris / Chicago Tribune

Το Δεκέβρη τα απομεινάρια του σκελετού της Bell καθώς και τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν σε έναν  λάκο σε ρόλο τάφου σε μια δασώδη περιοχή της κομητείας Kane.

Χρησιμοποιώντας οδοντιατρικά αρχεία και DNA, οι ερευνητές μπόρεσαν να αναγνωρίσουν ότι τα ευρήματα ανήκουν στην Bell, αναφέρει το περιοδικό People.

CREDIT: AURORA POLICE DEPARTMENT

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο τρόπος με τον οποίο πέθανε αλλά η έρευνα για την εξαφάνιση μετρατράπηκε σε έρευνα για ανθρωποκτονία.

 

 

"Οι αξιωματικοί μας εξακολουθούν να εξετάζουν διάφορες θεωρίες για την υπόθεση της Tyesha, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για να απαγγελθούν κατηγορίες, και εδώ έρχεται το κοινό για να μας βοηθήσει", δήλωσε ο διοικητής του Γραφείου Ερευνών  της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Aurora, Jack Fichtel.

"Παρακαλούμε όποιον μπορεί να έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί μας," είπε.

Η οικογένεια της Bell, παρακολούθησε την συνέντευξη τύπου την Τρίτη, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση στον τύπο.

Το 2003, η μητέρα της, Lorna Smith, είχε δηλώσει στην Chicago Tribune: "Μέχρι να χτυπήσει την πόρτα μου η αστυνομία και να μου πουν ότι βρήκαν το πτώμα της κόρης μου, εγώ θα τη θεωρώ ζωντανή".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ