Δικαστήριο Τζολί - Πιτ: Κατά του πατέρα του κατέθεσε ο Μάντοξ - Θέλει να αλλάξει επώνυμο

Ο 19χρονος Μάντοξ «αποποιείται» το επώνυμο του πατέρα του....

Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και το διαζύγιο τους έπεσε να βόμβα στο Χόλιγουντ. 

Οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν ξανά στη δίκη του πολύκροτου διαζυγίου τους που πλησιάζει.

 

Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός , σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είναι έτοιμη να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη. 

Τα έγγραφα, σύμφωνα με το The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.

 

Μάλιστα σύμφωνα με το UsWeekly όλα τα παιδιά της Τζολί και του Πιτ μπορεί να μιλήσουν στην δίκη ως μάρτυρες. 

Το πρώην ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν για την επιμέλεια των παιδιών τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Εναντίον του πατέρα του κατέθεσε ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Μάντοξ, κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης μάχης για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών, προσφέροντας μια όχι και τόσο κολακευτική γνώμη για τον ηθοποιό.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «είχε ήδη δώσει μαρτυρία ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαμάχη περί επιμέλειας», δήλωσε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του Μάντοξ «δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Μπραντ».

«Δεν χρησιμοποιεί το "Πιτ" στα έγγραφα που δεν είναι νομικά και χρησιμοποιεί σκέτο το "Τζολί"» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του site.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ