Είναι οριστικό: Στην Αθήνα ο Πρίγκιπας Κάρολος & η Καμίλα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουελ Μακρόν ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη Γαλλία και την επιβολή αυστηρού lockdown για έναν μήνα στο Παρίσι και σε άλλες 16 περιοχές.

Να αναφέρουμε πως το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα επισκεπτόταν την χώρα μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ύστερα και από πρόσκληση της ελληνικής πλευράς.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μισούστιν, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου, με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ