Μαρίνα Πατούλη: Περνώ τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας, πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια - Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου (βίντεο)

Τι είπε για τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Γιώργο Πατούλη;

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρησίδου «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη που αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ μέσα από την εκπομπή του Open μίλησε και για τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Γιώργο Πατούλη

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω».

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον σύζυγό της υπήρξε μια μικρή παύση με την ίδια να λέει στη συνέχεια ότι «όχι δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο».

 

 

 

Μια μέρα νωρίτερα, πάλι μέσα από την εκπομπή του Open είχε αναφερθεί και στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος φέρεται τώρα να περνάει κρίση.

 

 

 

«Αγαπώ την οικογένειά μου, τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή την διαδικασία. Ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία. 35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει.

«Δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, θέλω να συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και να διατηρήσω την οικογένειά μου». Θεωρώ επειδή και ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ