Μαρίνα Πατούλη: Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την Κατερίνα Καινούργιου ​και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνάει αλλά και πως βιώνει τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής προν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε χθες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια . 

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω».

 

 

 

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον σύζυγό της υπήρξε μια μικρή παύση με την ίδια να λέει στη συνέχεια ότι «όχι δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο».

Σήμερα η ίδια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. 

 

Δεν έχω καμία άλλη επαφή με τον Γιώργο μόνο μέσα από τα Μedia που παρακολουθώ την δράση του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε, δεν ξέρω καν που μένει» είπε με λυγμούς. 

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του γιατί θέλει την ψυχική του ηρεμία. Έχω ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ» είπε σημειώνοντας πώς με το παιδί του ο Γιώργος Πατούλης έχει τηλεφωνική επικοινωνία. 

«Μπορεί να μην ήμουν άξια σύζυγος, γονείς θα είμαστε όμως για πάντα» είπε ζητώντας μια επικοινωνία για τα ζητήματα του παιδιού. 

«Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου, είναι ο άντρας της ζωή μου και περνάω έναν θάνατο» σημείωσε κάνοντας λόγο για «βία της σιωπής» που της ασκείται. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ