Οι δίδυμες ανιψιές της πριγκίπισσας Diana, Αμέλια & Ελίζα πόζαραν για τον οίκο Philosophy di Lorenzo Serafini - Στα βήματα της μεγάλης τους αδερφής Lady Kitty Spencer

Δείτε τις καλλονές αδερφές... 

Οι δίδυμες Lady Amelia και η Lady Eliza Spencer είναι τα νέα πρόσωπα της βρετανικής ελίτ, είναι ανιψιές της πριγκίπισσας Diana και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. 

Οι πανέμορφες ξανθές με τα πράσινα μάτια φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της μεγάλης τους αδελφής Lady Kitty Spencer, η οποία είναι μοντέλο αλλά και global ambassador του Dolce & Gabbana και φυσικά της θείας τους, που έχει μείνει στην ιστορία για το μοναδικό της στυλ.

Οι δυο τους είναι κόρες του πρώην μοντέλου από την Βρετανία Victoria Lockwood και του Earl Charles Spencer (αδελφού της Diana) και ζουν στη Νότια Αφρική, όπου και μεγάλωσαν.

Τώρα η Lady Amelia αναμένεται να ανέβει μέσα στο 2021 τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Greg Mallett, που είναι μεσίτης και ανιψιός του πρώην προπονητή ράγκμπι της Νότιας Αφρικής Nick Mallett.

 

 

Τον Ιανουάριο του 2020 η Kitty Spencer αρραβωνιάστηκε τον εκατομμυριούχο Michael Lewis και τώρα είναι η σειρά της μικρότερης αδελφής, η οποία μιλώντας στο περιοδικό είπε ότι είναι πολύ πιθανό να κάνουν τον γάμο στο Κέιπ Τάουν, σύμφωνα και με το γαλλικό madame figaro.

 

Ακόμα μίλησαν και για την θεία τους Lady Diana η οποία πέθανε όταν εκείνες ήταν μόλις 5 ετών. «Από την Νότια Αφρική δεν καταλαβαίναμε πόσο σημαντική ήταν (η Diana) για τον κόσμο» είπαν τα κορίτσια ενώ πρόσθεσαν ότι «ήταν στοργική και είχε το "χάρισμα" να νιώθει τις ψυχές των παιδιών».

Οι δίδυμες πόζαραν για τον Οίκο Μόδας Philosophy di Lorenzo Serafini και για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους, την φινέτσα τους και το στυλ τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ