Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα προσπαθεί να ξανά φτιάξει την ζωή της - Νέος έρωτας για τον Άγγελο (βίντεο)

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Οι Άγριες Μέλισσες καταφέρνουν κάθε βράδυ να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις... 

Στα επεισόδια που βλέπουμε αυτη την εβδομάδα η Δρόσω και ο Κωνσταντής έφυγαν για το Παρίσι, ώστε να αλλάξουν γνώμη στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, να επιστρέψουν στο Διαφάνι με τον μικρό Σέργιο. 

Από την άλλη η Ελένη δίνει την δική της μάχη στο δικαστήριο. Όπως έχουμε πει ο Μάνος Βόσκαρης εν τέλει θα φυλακιστεί και θα βιώσει βασανισμούς. 

Η Σοφούλα θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά την καταδίκη του πρώην συζύγου της. Θα προσπαθήσει να ξανά φτιάξει την ζωή της και θα αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον Άγγελο. Ο Άγγελος όμως θέλει να αλλάξει σελίδα και να ξεχάσει την Σοφούλα. 

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

 

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, δύο κοπέλες επισκέπτονται το καφενείο. Η μια από αυτές θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο, λέγεται Σταυριανή, είναι μία πολύ γοητευτική κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του μαζί της. 

Το γεγονός όμως αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ τη Σοφούλα που από τη μία αποδέχεται ότι δεν μπορεί να είναι μαζί του μετά από τα λάθη που έχει κάνει,  από την άλλη όμως θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει. 

Η καινούργια ηθοποιός που θα υποδυθεί την Σταυριανή είναι η Στεφανία Καλομοίρη, απόφοιτη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ένα ταλαντούχο πλάσμα που παίζει ακορντεόν και έχει κάνει στο παρελθόν ενόργανη γυμναστική. 

Έχει έναν ρόλο-κλειδί που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην σχέση Άγγελου - Σοφούλας στα επόμενα επεισόδια στις Αγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ