Μην χάσετε το διαδικτυακό event του ICC Women Hellas: Female Start Up Founders - 8 Απριλίου 2021 (φωτό)

Ο στόχος του Cluster παραμένει ένας: more women, more startups, more growth!

Η ζωντανή συζήτηση, μεταξύ female angel investors και female venture capitalists, από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και ταυτόχρονα, η  παρουσίαση της επιχειρηματικής πορείας, Ελληνίδων startups’ founders και co-founders από διαφορετικους κλάδους, θα παρουσιαστεί σε δύο ξεχωριστικές θεματικές ενότητες μέσω Facebook Live, YouTube καθώς και της virtual events πλατφόρμας του ICCWomenHellas.

Ανάμεσα στις Female angel investors ξεχωρίζει από Ευρώπη και Αμερική, η παρουσία των:

Candace Johnson, Serial Space Entrepreneur και Investor, Chair του Seraphim Space Capital Advisory Board, Vice Chair του NorthStar Earth and Space, Chair του Oceania Women's Network Satellite και President Emeritus του European Business Angels Network (EBAN), Selma Prodanovic Vice President του EBAN, Founder του lydl.tv και του 1MillionStartups, Μαρίνα Χατσόπουλος,  Entrepreneur και Writer, Board Chair της Ελβετικής Levitronix Technologies, σύμβουλο του MIT Enterprise Forum Greece και Πρόεδρο του Hellenic Innovation Network και της Amparo de San Jose, από Ισπανία, Director του IESE Business School, Founder του Women Angels 4 Entrepreneurs, αλλά και υπεύθυνη στο Task Force Next Generation EU funds.

Αλλά και από την πλευρά των Ελληνικών female venture capitalists θα συμμετέχουν στο event, δύο από τις πιό αντιπροσωπευτικές γυναίκες επενδυτές του Ελληνικού startup οικοσυστήματος: Η Κατερίνα Πραματάρη, Partner στο Uni.Fund VC και η Αλεξάνδρα Χολή, Partner στο Metavallon VC. 

Όμως, το βασικό ρόλο στο online opening event του Female Founders Startups’ Cluster θα έχουν οι Ελληνίδες founders και co-founders, από διαφορετικούς κλάδους και συγκεκριμένα:

Ιωάννα Αγγελιδάκη (Instashop /e-commerce), Κατερίνα Σαντίκου (Workathlon / hospitality HR tech), Μάγια Θάνου (Apeikon Therapeutics / biotech), Ελευθερία Ζούρου (DoctorAnytime / healthtech), Βασιλική Ρεντούμη (Langaware /healthtech), Μάχη Συμεωνίδου (ΑgroApps /agritech), Μαριάνθη Φραγκοπούλου (Herado /space tech) και η Ambassador του Cluster, Ζήνα Μαυροειδή (e-Fresh.gr / e-commerce).

Τέλος, ο Υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Δήμας, θα προβάλλει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα στήριξης της Ελληνικής καινοτόμου νεοφυής επιχειρηματικότητας, αλλά και πιθανές πρωτοβουλίες για τα female-led startups.

Το online opening event θα παρουσιάσει η Head του Female Founders’ Startups Cluster, Μαρία Χαλά, με εμπειρία στο private equity και στο angel investment, ενώ τόσο στο moderation όσο και στη διοργάνωση έχουν συμβάλλει τα μέλη του Cluster, Ειρήνη Βενιάμη από τον κλάδο της ναυτιλίας, Μαριλένα Κουτσούκου-Καλλιτσάντση από τον κλάδο της τέχνης, Αλεξάνδρα Πέτσα, δικηγόρος με εξειδίκευση στο private equity / venture capital και στο φορολογικό δίκαιο, Νιόβη Χριστοπούλου στη Νέα Υόρκη, νομικός με εξειδίκευση στο venture capital, Ειρήνη Νικολοπούλου υπεύθυνη επικοινωνίας του ICCWH και Zήνα Μαυροειδή, CEO της e-Fresh.gr και Ambassador του Female Founders’ Startups Cluster.

Για το online opening event, είναι πολύτιμη η στήριξη των χορηγών, των υποστηρικτών και των χορηγών επικοινωνίας. Και συγκεκριμένα:

Κύριος Χορηγός :Sardelas Petsa Law Firm.

Χορηγός: Μύλοι Σόγιας

Υποστηρικές: Elevate Greece,The Hellenic Initiative, StartUp Greece, e-food, The Youth Entrepreneurship καιMedia Partners: Fortune Greece, Deal, epixeiro.gr

Και φυσικά, ο στόχος του Cluster παραμένει ένας: more women, more startups, more growth!

Social media: Linkedin - Instagram - Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ