Μαρίνα Πατούλη: "Σαν να με γνώριζε χρόνια" - Η νέα ανάρτησή της, όλο νόημα - ''Κι έκλαιγα, κι έκλαιγες και κλαίγαμε κι ύστερα σκουπίζαμε βιαστικά τα δάκρυα''

Μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας, όπως φαίνεται, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη τραβούν χωριστούς δρόμους.

Σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνούν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη.

Η φιλόλογος αποκάλυψε λίγες ημέρες πριν μέσω του «Ευτυχείτε» πως ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες, πως δε γνωρίζει καν πού μένει και πως δεν υπάρχει καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους. 

Δεν έχω καμία άλλη επαφή με τον Γιώργο μόνο μέσα από τα Μedia που παρακολουθώ την δράση του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε, δεν ξέρω καν που μένει» είπε με λυγμούς. 

 

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του γιατί θέλει την ψυχική του ηρεμία. Έχω ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ» είπε σημειώνοντας πώς με το παιδί του ο Γιώργος Πατούλης έχει τηλεφωνική επικοινωνία. 

«Μπορεί να μην ήμουν άξια σύζυγος, γονείς θα είμαστε όμως για πάντα» είπε ζητώντας μια επικοινωνία για τα ζητήματα του παιδιού. 

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο (βίντεο)

«Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου, είναι ο άντρας της ζωή μου και περνάω έναν θάνατο» σημείωσε κάνοντας λόγο για «βία της σιωπής» που της ασκείται. 

Η πρώτη δήλωση του Πατούλη για την κρίση στον γάμο του

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα:

 

 

"Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω "τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει "ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”.

Το νεο post της Μαρίνας Πατούλη 

 

 

Σήμερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναδημοσίευσε ένα κείμενο που γράφτηκε για εκείνην από την Ρομίνα Ξύδα στο site "babyads.gr". Το άρθρο έχει τον τίτλο "είμαστε όλες Μαρίνα Πατούλη" και περιγράφει την οδύνη και την θλίψη που βιώνει μια γυναίκα την περίοδο του χωρισμού.

"Αυτά τα "γιατί"… Τα μάταια, τα χαζά, τα άχρηστα "γιατί". Πόσες φορές τα ρωτήσαμε, πόσες τα βασανίσαμε κι απάντηση δεν πήραμε καμιά. "Γιατί έτσι" είναι από την αρχή, όταν το πράγμα φτάσει στο τέλος του. Κι έκλαιγα, κι έκλαιγες και κλαίγαμε κι ύστερα σκουπίζαμε βιαστικά τα δάκρια με ανοιχτές παλάμες, μπας και μας δει κανείς και μας πει "καημένη".

Πόσο την ντρεπόμουν, την ντρεπόσουν, την ντρεπόμασταν αυτή τη λέξη. Και πόσο η Μαρίνα με τα λευκόχρυσα φουστάνια, τα δωδεκάποντα στην άμμο και τα πλατινέ σαλόνια, δεν την ντράπηκε στιγμή. Βροντοφώναξε παντού ότι πονάει, ότι υποφέρει, ότι δεν ξέρει πώς το άτιμο το ποτήρι της γλίστρησε από τα χέρια κάνοντας θρύψαλα τη ζωή της.

 

Σαν να με γνώριζε χρόνια...

Δημοσιεύτηκε από Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

Θέλει τσαμπουκά αυτή η φωνή, θέλει δύναμη αυτή η παραδοχή, θέλει την αθωότητα μιας έφηβης και την ωριμότητα μιας κυρίας… Από σήμερα είμαι Μαρίνα. Μαρίνα Πατούλη. Για εκείνον τον τύπο που με άφησε σύξυλη ένα καλοκαίρι, λίγο πριν από τις διακοπές. Και για την κολλητή μου, που έκλαιγε μερόνυχτα για έναν "τίποτα". Και για όλες τις γυναίκες που πέταξαν σπασμένα γυαλιά στα σκουπίδια αρνούμενες να τα μετατρέψουν σε kintsugi…" αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

"Σαν να με γνώριζε χρόνια" έγραψε η ίδια η κα. Πατούλη, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να "πέφτουν βροχή". Τα περισσότερα ήταν από γυναίκες που της εξέφραζαν την συμπαράστασή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ