Φρικτό διπλό φονικό στο Λος Άντζελες: Ένα από τα θύματα μιλούσε στο zoom όταν την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου (βίντεο)

Για το έγκλημα συνελήφθη ο Robert Cotton

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο Λος Άντζελες σε μια βίαιη επίθεση με μαχαίρι που ξεκίνησε όσο το ένα από τα θύματα συνομιλούσε μέσω zoom με συνάδελφό του.

Το περιστατικό έγινε στην γειτονιά Altadena με τους δύο ανθρώπους να δέχονται μαχαιριές, ενώ παράλληλα δηλώθηκε και η εξαφάνιση του αυτοκινήτου τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail συνελήφθη ο 32χρονος Robert Cotton ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι με το όχημά.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα γύρω στα 60.

Δεν ήταν ζευγάρι και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα και με τους latimes.

Η γυναίκα μιλούσε στο zoom όταν δέχτηκε την επίθεση και ο συνάδελφός  της όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε κάλεσε αμέσως τις Αρχές.

Ο σερίφης Barry Hall είπε στο CBSLA ότι «Η γυναίκα μιλούσε ακόμα στο zoom όταν τράβηξαν τον άντρα έξω από το σπίτι. Αυτό την κινητοποίησε, ενώ ο δράστης μπήκε στην συνέχεια μέσα και της επιτέθηκε».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε νεκρό τον άντρα στην είσοδο και την γυναίκα μέσα στο σπίτι. Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης του διπλού φονικού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 32χρονο που έφτασε λίγο αργότερα στη οικία με το αυτοκίνητο ενός από τα θύματα.Ο Cotton είπε ότι έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ πλέον κρατείται για τους δύο φόνους. Προς το παρόν η αστυνομία δεν εξετάζει κάποιους άλλους δράστες ενώ παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ