Υπέρκομψη η Γιάννα Αγγελοπούλου στην σημερινή επέτειο - Το απόλυτο "Grecian Chic" με εντυπωσιακό πανωφόρι - ντουλαμά του 19ου αι. (φώτο)

Για ακόμα μία φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου. με την εμφάνιση της, τίμησε την εθνική μας επέτειο, καθώς επέλεξε ένα outfit με σαφείς αναφορές στην ελληνική παράδοση και ιστορία

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Credits Eurokinissi

Credits Eurokinissi

Στην τελετή κατάθεσης στεφάνων παρέστησαν , η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου  ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του Μαρέβα, ο Πρίγκιπας της Αγγλίας, Κάρολος με τη σύζυγο του, Καμίλα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τη σύζυγο του Άντρη, , ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,  Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Με την ολοκλήρωση της τελετής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και οι υψηλοί προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων, όπου έλαβαν τις θέσεις τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Credits Eurokinissi

Για ακόμα μία φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου. με την εμφάνιση της, τίμησε την εθνική μας επέτειο, καθώς επέλεξε ένα outfit με σαφείς αναφορές στην ελληνική παράδοση και ιστορία.

Η  Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», φόρεσε έναν ντουλαμά. Πρόκειται για το πανωφόρι του 19ου αιώνα, ένα μεγαλοπρεπές ρούχο που ολοκλήρωνε την εμφάνιση, της.

Credits Eurokinissi

Αυτός που επέλεξε η κυρία Αγγελοπούλου είναι φτιαγμένος από τον Αριστείδη Τζονευράκη, τον τελευταίο ίσως, ή έναν από τους τελευταίους Έλληνες ελληνοράπτες ή «τερζήδες» όπως τους έλεγαν επί Τουρκοκρατίας.

Credits Eurokinissi

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας , Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  στο Προεδρικό Μέγαρο, η Γιάννα Αγγελοπούλου εντυπωσίασε με "Ethnic - Grecian- chic" εμφάνιση, με αναφορές στην επέτειο του 1821.

Credits: Eurokinissi

 

Με μπλε παντελόνα και γόβες στο ίδιο χρώμα, η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη. Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» φορούσε σκουλαρίκια πιστό αντίγραφο εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη από το εργαστήριο κοσμημάτων Σπύρου και Κατερίνας Κούκου. Το κομμάτι, ωστόσο, που ξεχώρισε είναι ο αμάνικος επενδύτης. Πρόκειται για επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, δάνειο από το Μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων, το οποίο διαθέτει πολλά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ