Τα "Made in Greece" brands στο κλίμα της ημέρας: Ο argalios, η Αντωνία Καρρά , η Mary Katrantzou με τα μαντήλια -δώρο στους επισήμους (φώτο)

Ο κόσμος της μόδας εμπνέεται από την ελληνική επανάσταση του 1821 

Με συγκίνηση και λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, έγιναν πολλές και λαμπερές εκδηλώσεις.

Ο κόσμος της μόδας δεν έμεινε αμέτοχος. Διάσημα brands παρουσίασαν συλλογές εμπνευσμένες από την ελληνική επανάσταση. 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια "φαινόμενο" Mary Katrantzou , παρουσίασε στο Instagram, μία σειρά "γραμματοσήμων" που απεικονίζουν ήρωες του 1821.

Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου στην οποία ανατέθηκε να φιλοτεχνήσει μια νέα σειρά δώρων εθιμοτυπίας της Προεδρίας που αναβαπτίζει την διεθνή εικόνα της χώρας. 

Στη συλλογή του εμβληματικού "Made in Greece" brand, "Argalios" είδαμε χειροποίητα clutch , εμπνευσμένα από την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Το ιδανικό επετειακό σουβενίρ και ένα αυθεντικά ελληνικό και χειροποίητο δώρο για ξένους και Έλληνες που αναζητούν ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, ένα συλλεκτικό αναμνηστικό, πρωτότυπο και μοναδικό, με συμβολισμό τον ουρανό και τη θάλασσα, την αγνότητα του σκοπού, και τα χρώματα της Ελλάδας.

Με αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, που σμίγουν με το χρυσό, τα κοσμήματα που παρουσίασε η Αντωνία Καρρά.

Με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, η γνωστή σχεδιάστρια, δημιούργησε κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης, που θα φορεθούν από απαιτητικές γυναίκες αυτό το καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ