Ο George Clooney αποκαλύπτει τις αταξίες που κάνει με τα παιδιά του - "Μου αρέσει να σοκάρω την Αμάλ με τρομερά πράγματα" (φώτο-βίντεο)

Η αγαπημένη του ασχολία είναι να "μαθαίνει στα παιδιά , πράγματα που σοκάρουν τη μαμά τους"

Πριν να παραλάβει το "Βραβείο καριέρας" στα ετήσια βραβεία ταινιών που διοργανώνει το AARP The Magazine ο George Clooney, μίλησε με την οικοδέσποινα των βραβείων Hoda Kotb, για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο 59χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι το "αγαπημένο του σημείο στην πατρότητα" είναι να πειράζει τη σύζυγο του Αμάλ.

Σε ένα σημείο της συνομιλίας, ο George "εκμυστηρεύεται" στην Hoba, τις αταξίες που του αρέσει  να κάνει με τα τρίχρονα δίδυμα Έλα & Αλεξάντερ.

"Η πιο σημαντική δουλειά μου είναι στην πραγματικότητα να τους μαθαίνω, "τρομερά" πράγματα", λέει ο George Clooney.

"Μου αρέσει να διδάσκω στα παιδιά μου πράγματα που σοκάρουν τη μητέρα τους", συνεχίζει, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής, σύμφωνα με το ETonline 

Ένα τέτοιο αφορά τη Nutella και τις πάνες. Μια "αταξία" που κάνει ο George με τα παιδιά όταν η Αμάλ είναι απασχολημένη. Όταν επί παραδείγματι η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει μια σοβαρή συνομιλία με κάποιον δικαστή στο Σουδάν ή μιλά για κάποια δίκη στη Βιρμανία.

 

 

"Μπορείς να πάρεις τη nutella να την βάλεις στην καθαρή πάνα , σαν να συνέβη κάποιο "ατύχημα" και μετά να βάλεις στην πάνα στους αστραγάλους σου, σαν να την έβγαλες μόλις τώρα", εξηγεί ο ηθοποιός.

 

 

Όταν μπαίνει η μαμά τους, τα παιδιά βγάζουν την καθαρή πάνα με τη nutella, στους αστραγάλους τους, και λένε: "Μαμά;" Εκείνη λέει "Εντάξει, εντάξει περιμένετε μην κουνηθείτε" . Εκείνα την κοιτάζουν και μετά παίρνουν τη nutella και την τρώνε , και η Αμάλ σοκάρεται. 

 

 

"H Έλα μόλις τώρα μπήκε στο παιχνίδι. Πίστευε ότι αυτό που κάνουμε είναι "χονδροειδές", όπως και κάποια άλλα παιχνίδια μας, αλλά είδε πολλές φορές τον Αλεξάντερ να σκάει στα γέλια , και τώρα  ανέλαβε κι εκείνη δράση", λέει ο διάσημος πρωταγωνιστής. 

 

 

Όσο για την αντίδραση της Αμάλ στα κόλπα του George και των παιδιών είναι: " Αλήθεια; Αυτό μάθατε σήμερα; Εντάξει λοιπόν"....

¨Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να με αφήσεις μόνο μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επειδή τα πράγματα που τους μαθαίνω είναι απλά ... τρομακτικά", καταλήγει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ