Vintage story: 12 μυστικά από την ερωτική ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν - Οι έρωτες - οι γάμοι - οι απιστίες - οι αποβολές (φώτο)

Το "άτακτο" κορίτσι η Όντρεϊ 

Το άτακτο κορίτσι  πίσω από την εικόνα της  Η ηθοποιός, η χορεύτρια και η ανθρωπιστής, η Audrey Hepburn ήταν, για όλη της τη ζωή, σύμβολο της θηλυκότητας, της ευγένειας και όλων των πραγμάτων που στοιχειθετούν την τελειότητα.

Αλλά τι είδους μυστικά κρατούσε; Διαβάστε τις ιστορίες που ακολουθούν για να μάθετε τα  σκανδαλώδη πράγματα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να μαντέψετε για την ερωτική ζωή της Audrey Hepburn.

1 Όντρεϊ & Τζέημς

Στις αρχές της δεκαετίας του 50 αρραβωνιάστηκε το νεαρό Τζέημς Χάνσεν . Ήταν η πρώτη της μεγάλη αγάπη. Τον αποκαλούσε «έρωτα με την πρώτη ματιά», ωστόσο, μετά την πρόβα νυφικού και τον ορισμό της ημερομηνίας, αποφάσισε πως ο γάμος δεν είχε μέλλον, εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων που θα τους κρατούσαν μακριά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αναφέρει το Vintage every day.

2.  Μίχαελ Μπάτλερ

Επίσης στη δεκαετία του 50 η Όντρεϊ είχε δεσμό με τον θεατρικό παραγωγό Μίχαελ Μπάτλερ. Ήταν αυτός που επρόκειτο να ανεβάσει το μιούζικαλ Hair.

3 William Holden

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Sabrina, η Hepburn ξεκίνησε μια σχέση με τον ηθοποιό William Holden, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος. Η Όντρεϊ  είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Χόλντεν και να κάνει οικογένεια μαζί του, αλλά εγκατέλειψε  την ιδέα όταν έμαθε ότι είχε αγγειεκτομή.

4. Ο πρώτος γάμος με τον Μελ Φέρρερ

Η Χέπμπορν συνάντησε τον Φέρρερ σε ένα πάρτυ του Γκρέγκορι Πεκ. Τον είχε δει στην ταινία «Lili» και την αιχμαλώτισε η ερμηνεία του. Ο Φέρρερ κατόπιν της έστειλε το σενάριο για το έργο «Οντίν» και η Χέπμπορν δέχτηκε το ρόλο. Οι πρόβες ξεκίνησαν το Ιανουάριο του 1954 και οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου. Η Χέπμπορν υποστήριξε πως ήταν αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι μαζί, παρά την εμμονή των σκανδαλοθηρικών εντύπων που προέβλεπαν πως ο γάμος θα είχε ημερομηνία λήξης. Ωστόσο παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν κυκλοθυμικός. Σύμφωνα με τις φήμες ο Φέρρερ ήθελε υπερβολικά να την ελέγχει. Ο Γουίλιαμ Χόλντεν είχε δηλώσει: «Πιστεύω πως η Όντρεϊ επιτρέπει στο Μελ να νομίζει πως την επηρεάζει».

5 Οι αποβολές

Στην διάρκεια του γάμου της με τον Ferrer, η Hepburn έκανε δύο αποβολές (η πρώτη το 1955 και η δεύτερη το 1959), πριν γεννήσει το μόνο παιδί του ζευγαριού, ένα αγόρι , τον Sean Hepburn Ferrer που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1960. Θα είχε δύο ακόμη αποβολές, το 1965 και 1967.

6 Οι απιστίες

Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ferrer, υπήρξαν φήμες για απιστία και από τις δύο πλευρές, με τον Ferrer να έχει μια ερωμένη και την Hepburn να φέρεται ότι έχει μια σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Albert Finney. 

7 Το διαζύγιο

Μετά από 14 χρόνια γάμου η Όντρεϊ και ο Ferrer πήραν διαζύγιο. Για το υπόλοιπο της ζωής της θα του μιλούσε μόνο δύο φορές. 

8 Ο δεύτερος γάμος

Αμέσως μετά το διαζύγιο της γνώρισε τον Ιταλό ψυχίατρο Αντρέα Ντότι σε μια κρουαζιέρα και τον ερωτεύτηκε σε μια εκδρομή σε κάποια ελληνικά ερείπια. Πίστευε πως θα αποκτούσε πολλά παιδιά, και ίσως πως θα σταματούσε να δουλεύει. Παντρεύτηκαν στις 18 Ιανουαρίου 1969.

9 Το δεύτερο παιδί

Η Χέπμπορν απέκτησε έναν γιο με τον Ντότι. Ο Λούκα γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1970. Η γέννησή του ακολούθησε άλλη μία αποβολή το 1974.

10 Ξανά απιστίες

Αν και ο Ντόττι αγαπούσε τη Χέπμπορν και ήταν συμπαθής στον Σον, που τον θεωρούσε αστείο, ο Ντόττι διατηρούσε δεσμούς με νεότερες γυναίκες. Ενώ η Όντρεϊ έκανε δεσμό με τον ηθοποιό Ben Gazzara.

11 Το δεύτερο διαζύγιο

 Ο γάμος κράτησε 13 χρόνια και τελείωσε το 1982, όταν ο Σον και ο Λούκα ήταν αρκετά μεγάλοι για να τα καταφέρουν σε μια ζωή με μια ανύπαντρη μητέρα. Παρόλο που η Χέπμπορν είχε διακόψει κάθε επαφή με τον Φέρρερ (του μίλησε μονάχα δύο φορές στο υπόλοιπο της ζωής της, στην αποφοίτηση του Σον και στον πρώτο του γάμο), κράτησε επαφή με τον Ντόττι για το καλό του Λούκα.

12 Ο τελευταίος έρωτας

Την περίοδο που πέθανε, η Χέπμπορν είχε δεσμό με τον Ρόμπερτ Γουόλντερς, έναν όμορφο Ολλανδό ηθοποιό, χήρο της ηθοποιού Μερλ Όμπερον. Τον γνώρισε μέσω ενός φίλου, στα τελευταία χρόνια του γάμου της με τον Ντόττι. Όταν το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε, εκείνη και ο Γουόλτερς ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή, παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το 1989, μετά από εννέα χρόνια μαζί του, τα αποκάλεσε τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της. «Μου πήρε πολύ καιρό», είπε σε μια συνέντευξη με τη Μπάρμπαρα Γουόλτερς. Η δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί δεν παντρεύτηκαν. Η Χέπμπορν απάντησε πως είχαν παντρευτεί αλλά όχι επισήμως. Σχεδίαζαν μαζί τα ταξίδια για τη UNICEF. Σε καθένα από τους λόγους της, εκείνος παρακολουθούσε και καμιά φορά δάκρυζε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ