Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Βάσαλος κουρεύτηκε, ξυρίστηκε & έγινε λουκουμάκι - Εκεί τον ερωτεύτηκα (βίντεο)

«Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο»

 Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο After Dark. Πώς ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βάσαλο και τι λέει για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star;

«Όταν πλυθήκαμε στο πάρτι της ένωσης και γίναμε άνθρωποι εκεί είπα όπα, καλός είναι αυτός, πριν που τον έβλεπα δεν μου άρεσε, ήταν λίγο υπερφυσικό όλο αυτό που έβλεπα. Ξυρίστηκε κουρεύτηκε και έγινε λουκουμάκι. Μετά από ένα τρίμηνο έξω ερωτευθήκαμε κοινά» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος εγώ τερμάτισε έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω» πρόσθεσε ακόμα.

«Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο και γυρνώντας μετά τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο βρήκα στο δωμάτιό μου μια τεράστια ανθοδέσμη. Δεν ξέρω που με βρήκε. Κάνει τέτοια. Είναι απρόβλεπτος. Γενικότερα δεν κάνουμε δώρο ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δώρο ταξίδια» συμπλήρωσε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ