Η Kristen Stewart υποδύεται την πριγκίπισσα Diana: Μας σηκώνεται η τρίχα με την ομοιότητα της με την Lady D (φωτό & βίντεο)

Έχει μπει για για καλά στον ρόλο!

Εκπληκτική είναι η ομοιότητα της Kristen Stewart με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Η 30χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες Twilight υποδύεται την «πριγκίπισσα» του λαού στην επερχόμενη ταινία του Pablo Larraín «Spencer».

Μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα που δόθηκε στη δημοσιότητα μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά  στα όσα μας περιμένουν.

Σε αυτή απεικονίζεται η  Kristen Stewart ως Lady D, με το κλασικό bob κούρεμα της πριγκίπισσας και ένα καρό σακάκι.

Στο χέρι της φορά μια το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα. Πρόκειται φυσικά για μια ρέπλικα, ενώ να σημειωθεί ότι το πραγματικό δαχτυλίδι ανήκει πλέον στην Kate Middleton!

Η ομοιότητά της με την Diana είναι απίστευτη. Μας σηκώθηκε η τρίχα! Από το βλέμμα μέχρι και το χαμόγελο η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει μπει για για καλά στον ρόλο.


Η ίδια μιλώντας πρόσφατα στο InStyle είχε πει μεταξύ άλλων ότι «δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη».

«Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου (...) Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία (..) Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα» πρόσθεσε ακόμα.

Να σημειωθεί ότι ο Χιλιανός σκηνοθέτης Pablo Larraín είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2016 δημιούργησε το «Jackie» (για την Jackie Kennedy) με πρωταγωνίστρια της Natalie Portman.Η ταινία είχε αποσπάσει το 2017 πολλές υποψηφιότητες στα Όσκαρ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ