Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος των «σκουληκιών» τα 12 ζώδια;

Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι 

Η Πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Μαρτίου, πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου 2021 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει εντάσεις στις σχέσεις. Παράλληλα όμως, μας καλεί να διαχειριστούμε τις καταστάσεις με την «ποιότητα» του Ζυγού και να μην πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις. Δηλαδή, να αντιμετωπίσουμε τα θέματα μας με δικαιοσύνη, συνεργασία, λογική, ευγένεια, κατανόηση και λιγότερο εγωισμό.

Το φεγγάρι δεν θα είναι… μόνο του, οι επιρροές που δέχεται από τις όψεις που κάνει με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, χρωματίζουν την ενέργεια του, όμως με χρώματα που δεν είναι πολύ φωτεινά. Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη και ο θεραπευτής της μυθολογίας μας, ο Χείρωνας, είναι απέναντι από την Σελήνη και ξύνουν πληγές που προκλήθηκαν από άτομα που αγαπήσαμε. Όμως η θεραπεία δεν θα αργήσει.

Οι συναισθηματικές ανάγκες

Η Πανσέληνος απέναντι από την Αφροδίτη αυξάνει την ανάγκη μας για συντροφικότητα, αγάπη και στοργή και αν δεν βρισκόμαστε σε υγιείς σχέσεις με τους άλλους, θα μας οδηγήσει σε συναισθήματα ανασφάλειας και απόγνωσης. Ίσως και σε καβγάδες, διότι αν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες θα είμαστε πιο πιεσμένοι και θα ξεσπάμε. Ή μπορεί να οδηγηθούμε και σε αδιέξοδες σχέσεις, αναζητώντας μια αγκαλιά σε ανθρώπους που δεν πληρούν κανένα κριτήριο μας, αλλά η έντονη μοναξιά μπορεί να μας κάνει να χαμηλώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας πολύ.

Η επούλωση των τραυμάτων

Ο αστεροειδής Χείρωνας, βρίσκεται και αυτός απέναντι από την Σελήνη και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό και θα φέρει στην επιφάνεια παλιές πληγές. Θα φέρει στο μυαλό μνήμες από επώδυνες καρμικές σχέσεις, έρωτες ανεκπλήρωτους, συντρόφους που άφησαν στο πέρασμα τους πόνο και δάκρυα, φίλους που επέλεξαν την προδοσία και συγγενείς που στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών μας.

Αν υπάρχουν τραύματα στην ψυχή, με αυτή την Πανσέληνο θα τα ξαναθυμηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε τις μαύρες μας για τις δύο επόμενες εβδομάδες που διαρκεί η επιρροή του φεγγαριού, αλλά ενδεχομένως θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Μπορεί να μας πνίγουν συναισθήματα αδικίας, απόρριψής και φόβου. Όμως, να θυμάστε ότι ο Χείρωνας θα βοηθήσει να τα κατανοήσουμε και να τα θεραπεύσουμε. Επειδή το επόμενο 15νθημερο θα είμαστε όλοι λίγο πιο ευαίσθητοι και σε αυτά που νιώθουμε, αλλά και σε αυτά που λέμε και ακούμε, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τα λόγια μας και το πώς εκφραζόμαστε. Πάντα με την Πανσέληνο τα συναισθήματα, όπως και τα ένστικτα, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, οπότε κρατάμε ήπιους τόνους και στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά.

Από την Πανσέληνο επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και συγκεκριμένα όσοι έχουν Ήλιο, πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 5 μέχρι τις 11 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) πατήστε εδώ. Για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Επίσης, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μπορεί να φέρει μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου από την Πανσέληνο και τις όψεις που σχηματίζει.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Ζυγό και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, γάμος, συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ότι μπορεί να κρύβετε, να αποφεύγετε λόγω του φόβου και της ευαισθησίας και σας καλούν να το αντιμετωπίσετε.

Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Το παρελθόν, μαζί με τις πληγές του, θα σας «πλακώσει» και θα θέλετε να ελευθερωθείτε. Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα τριβελίζουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές και μάλιστα, αν ψάχνετε έναν σύντροφο, ίσως τις επόμενες δύο εβδομάδες να κάνετε τη σχέση της ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και εργασίας φέρνει η Πανσέληνος στο προσκήνιο και απαιτεί να αναλάβετε δράση! Είναι η περίοδος που θα κάνετε μεγαλύτερη ενδοσκόπηση και θα ψάξετε να βρείτε ποιες σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και καταστάσεις σας εκφράζουν και σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Γενικά, θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση, ανησυχία και ίσως αισθάνεστε εξάντληση και κούραση. Το φεγγάρι αυτό θα σας κάνει να εξετάζετε τα πάντα σε βάθος και να θέλετε να ξεσκεπάσετε άτομα και καταστάσεις ή θα κινείστε σε ένα πιο παρασκηνιακό επίπεδο. Έχετε φτάσει στα όρια σας και δεν αντέχετε άλλο να εργάζεστε και κάποιοι να σας βάζουν τρικλοποδιές ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε.

Εάν στο παρελθόν είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας με κάποιους συνεργάτες σας, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και να βρείτε αν υπάρχει κάποιο άτομο που σαμποτάρει την καριέρα σας. Ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να εργάζεστε κρυφά σε κάποια σχέδια, καθώς θέλετε να διασφαλίσετε την επιτυχία των στόχων σας ή να κάνετε πραγματικότητα τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας. Εκτός όμως από τα θέματα των εργασιακών σας, η Πανσέληνος φωτίζει ακόμη ένα κεφάλαιο, αυτό της υγείας και της φυσικής κατάστασης και είναι ευκαιρία για εσάς να σκεφτείτε αν η καθημερινότητα και οι ρουτίνες σας είναι σωστές ή θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να έχετε ποιότητα ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, τις φιλικές σχέσεις και τις προσδοκίες σας και αυξάνει την αγωνία σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είτε στα προσωπικά σας είτε στις σχέσεις με φίλους και συγγενείς. Το ζώδιο που σχηματίζεται η Πανσέληνος δεν είναι αρνητικό για εσάς, αλλά η αντίθεση της με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, υπό την έννοια ότι θα κάνει πιο έντονη την ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποδοχή και ίσως αν δεν έχετε ανταπόκριση να αισθανθείτε πιο ευάλωτοι. Αν όμως το ταίρι σας ανταποκριθεί, τότε θα είστε πιο ερωτικοί και εκδηλωτικοί.

Επειδή ενεργοποιείται και ο τομέας των παιδιών μπορεί αν σας ενδιαφέρει να βάλετε μπροστά την απόκτηση ενός απογόνου. Από την άλλη, μπορεί να έχετε και μια επαγγελματική αναγνώριση τώρα που ο Ερμής και ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος σας, ο Ποσειδώνας, διέρχονται από το 10ο ηλιακό σας σπίτι, που αφορά στην καριέρα. Ή μπορεί να καθίσετε να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε αν οι θυσίες σας στην εργασία αξίζουν τον κόπο και αν τελικά σας οδήγησαν στην ποιότητα της ζωής που επιθυμείτε.

Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ