Φωτιές ανάβει 35χρονη στον Μπόρις Τζόνσον: «Του χόρεψα pole dancing, κάναμε φλογερό σεξ, του έστελνα προκλητικές φωτογραφίες» (φωτό & βίντεο)

Δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω της

Φωτιές ανάβει στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον η 35χρονη Jennifer Arcuri που ισχυρίζεται ότι είχαν δεσμό για 4 χρόνια.

Η γυναίκα είπε ότι ερωτεύτηκε τον 56χρονο πολιτικό και πώς η σχέση τους κράτησε από το 2012 ως και το 2016.

Σύμφωνα με την Daily mail εκείνος ήταν τότε ακόμα δήμαρχος αλλά και παντρεμένος με την πρώην γυναίκα του Marina Wheeler, με την οποία έχει δύο γιους και δύο κόρες.

Η Arcuri ισχυρίζεται ότι έκαναν πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της, όπου είχε μια μπάρα για pole dancing. Μάλιστα είπε ότι λίγο αργότερα εκείνος παραβρέθηκε στην έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012, στο Λονδίνο.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας είπε ακόμα στην Sunday Mirror ότι εκείνος δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω της και πως στο πικ του δεσμού τους συναντιόντουσαν μια φορά την εβδομάδα. Αλλά πρόσθεσε ότι είχαν μια «αμοιβαία φυσική και πνευματική έλξη». Μάλιστα αποκάλυψε ακόμα ότι τον αποκαλούσε «Μέγα Αλέξανδρο!».

 

«Ήμασταν μαζί για 4 χρόνια και τον αγαπούσα, αλλά ο άντρας που ήξερα δεν υπάρχει πια» πρόσθεσε ακόμα η 35χρονη που δήλωσε επίσης ότι του είχε στείλει τοπλες φωτογραφίες της.

 

 

«Δεν ήθελα να ήμουν εγώ το εφεδρικό σχέδιο του ή η τελευταία στη λίστα με 747.000 πρόσωπα  για να ασχοληθεί μαζί της» είπε ακόμα αναφορικά με το πως τελείωσε η σχέση τους.

Πάντως να σημειωθεί ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει ποτέ επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι οι δυο τους είχαν σχέση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ