Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε στα κρυφά τον αγαπημένο της Νίκο Πατινιωτάκη - «θα φεύγαμε μόνιμα για Σιγκαπούρη»

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας»

Στα “κρυφά” παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Πατινιωτάκη η Θεοδώρα Βουτσά που δεν είχε ανακαλύψει ακόμα κάτι για τον γάμο της, λόγω της απώλειας του μπαμπά της Κώστα Βουτσά.

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Real.

Πλεον το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους Ηλέκτρα έχουν μετακομίσει από την Ολλανδία όπου ζούσαν στην Σιγκαπούρη.

Dear Amsterdam, We met 7 years ago, on February 2014. We had 7 amazing years together! “In your arms” I became a...

Δημοσιεύτηκε από Theodora Voutsa στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ» πρόσθεσε η Θεοδώρα Βουτσά στην εφημερίδα και είπε ακόμα ότι:

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. 

Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία».

Να σημειωθεί ότι ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Βούλας-Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ