Η Lady Gaga είχε γενέθλια: Η τεράστια ανθοδέσμη του αγαπημένου της Michael Polansky - «Εσένα και τα σκυλιά, μόνο αυτό χρειάζομαι» (φωτό)

Την έστειλε στην Ρώμη!

Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή 28 Μαρτίου η Lady Gaga που έλαβε ένα όμορφο δώρο από τον αγαπημένο της Michael Polansky.

Η τραγουδίστρια που έκλεισε τα 35 της χρόνια μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από την τεράστια ανθοδέσμη που της έδωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Μάλιστα επειδή η ίδια βρίσκεται στην Ρώμη για τα γυρίσματα της ταινίας “House of Gucci” ο καλός της φρόντισε να της στείλει τα λουλούδια στο ξενοδοχείο που μένει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

«Όταν ο καλύτερός σου φίλος σου στέλνει λουλούδια στην Ρώμη για τα γενέθλιά σου. Σε αγαπώ γλυκέ μου. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι σε εσένα και τα σκυλιά, μόνο εσάς χρειάζομαι» έγραψε στο ποστ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να έχει πάρει αγκαλιά την πελώρια ανθοδέσμη με τα λευκά τριαντάφυλλα.

Η τραγουδίστρια και ο επενδυτής ήδη εδώ και ένα χρόνο μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους. Καθώς ωστόσο έχουν περάσει το μεγαλύτερό της μέρος εν μέσω της πανδημίας δεν έχουν δημοσιευτεί πολλές κοινές τους φωτογραφίες. Ωστόσο στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν η Lady Gaga είχε αναρτήσει το τρυφερό φιλί που είχαν δώσει πάνω από τις μάσκες τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ