Η Σάρον Στόουν σε πικρές αποκαλύψεις: Ο παππούς μου βίασε εμένα και την αδερφή μου, η γιαγιά έκλεισε την πόρτα

Στην κηδεία του τον σκούντηξε για να βεβαιωθεί ότι όντως έχει πεθάνει

Σοκάρουν οι πικρές αποκαλύψεις που κάνει η Σάρον Στόουν για την ζωή της.

Στα απομνημονεύματά της «The Beauty of Living Twice» περιγράφει μεταξύ άλλων πως εκείνη και η αδερφή της έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους

Η 63χρονη πλέον ηθοποιός αποκάλυψε ότι μαζί με την αδερφή της Kelly κακοποιήθηκαν από τον παππού τους Clarence Lawson (από την μεριά της μαμάς της) και μάλιστα με την βοήθεια της γιαγιάς τους, την οποία επίσης κακοποιούσε ο Lawson.

Σύμφωνα με το new nypost.com όταν τα κορίτσια επισκέφτηκαν το σπίτι τους η γιαγιά κλείδωσε την πόρτα και τις παγίδευσε στο δωμάτιο μαζί με τον άντρα της. Μάλιστα αυτό συνέβαινε απ’ όταν ήταν πολύ μικρές.

Όταν η Σάρον ήταν 14 ετών ο παππούς της πέθανε από εγκεφαλικό. Η ηθοποιός περιγράφει πώς τον σκούντηξε για να βεβαιωθεί ότι όντως έχει πεθάνει.

«Τον σκούντηξα και ένιωσα μια περίεργη ικανοποίηση για το ότι έχει πεθάνει (...) κοίταξα την Kelly και κατάλαβε, ήταν μόλις 11 ετών» γράφει η Σάρον Στόουν.

Ακόμα όμως στο βιβλίο της η ηθοποιός μιλάει για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001 και το οποίο παραλίγο να της κοστίσει την ζωή.

Όταν ήταν 43 ετών είχε μια μεταθανάτια εμπειρία (λόγω του εγκεφαλικού) με την ίδια να περιγράφει πως είδε σε όραμα τρεις φίλους της, που ήδη είχαν πεθάνει, να της λένε να μην φοβάται.

Πήρε «την επιλογή να ζήσει» γράφει η 63χρονη που υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη εμπειρία την έκανε πιο δυνατή και την βοήθησε να αντιμετωπίσει άλλα τραυματικά γεγονότα που της συνέβησαν, όπως η κακοποίηση που βίωσε αλλά και το ότι πέρασε τρεις αποβολές - όλες στους 5½ μήνες.

Σάρον Στόουν: Μου έβαλαν μεγαλύτερα εμφυτεύματα στο στήθος - Δεν είχαν την συγκατάθεσή μου

Στα απομνημονεύματά της η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι το 2001 όταν έκανε επέμβαση στο στήθος ο πλαστικός της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα.

Δείτε επίσης: Sharon Stone: Δεν γνώριζε για την επίμαχη σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο» - Πώς την ξεγελασαν και έβγαλε το εσώρουχο της (βίντεο)

«Όταν μου έβγαλαν τις γάζες, ανακάλυψα ότι είχα ένα πλήρες μέγεθος μεγαλύτερου στήθους, από αυτό που ήθελα. Όπως είπε αυτά πήγαιναν καλύτερα με το μέγεθος των γοφών μου (...) Είχε αλλάξει το σώμα μου χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή μου» .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ