Η Celine Dion κλείνει σήμερα τα 53 - Οι καλύτερες εμφανίσεις της fashion icon Καναδέζας superstar με τη φωνή αηδονιού (φωτό - βίντεο)

Celine Dion, μια από τις πιο ισχυρές φωνές της Pop μουσικής...

Γενέθλια έχει σήμερα η Celine Dion,  η τραγουδίστρια με την αγγελική φωνή που έγινε το απόλυτο style icon στα 50 της. 

Η Σελίν Ντιόν γεννήθηκε στις  30 Μαρτίου 1968 στο Σαρλμάν, ένα προάστιο του Μόντρεαλ και εκτός από το τραγούδι, έχει, επίσης, συμμετάσχει ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες και είναι μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

 

 

 

 

Έχει ηχογραφήσει διεθνείς επιτυχίες, μεταξύ των οποίων είναι: "My heart will go on", "The Power of Love", "It's All Coming Back to Me Now", "Because You Loved Me", "Think Twice", "I'm Your Angel". Τα άλμπουμ της "Falling into You" (1996) και "Let's Talk About Love" (1997) είναι από τα πιο εμπορικά όλων των εποχών, ενώ το "D' eux" (1995) αποτελεί το πιο εμπορικό άλμπουμ της γαλλόφωνης μουσικής. 

 

 

 

 

Η μητέρα της έπαιζε βιολί και ο πατέρας της ακορντεόν. Η Σελίν ξεκίνησε να τραγουδά στο μπαρ των γονιών της όταν ήταν 5 χρονών κι έτσι έγινε διάσημη στην πόλη. Όταν έφτασε τα 12, η μητέρα της επικοινώνησε με τον 38 χρονών τότε Ρενέ Αντζέλιλ (μελλοντικό σύζυγο της Σελίν), τον πιο γνωστό μάνατζερ στο Κεμπέκ, ο οποίος υποθήκευσε το σπίτι του για να στηρίξει την καριέρα της Σελίν.

 

 

 

 

Το 1981 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο La voix du bon Dieu και το single Ce n'était qu'un rêve, το οποίο έγραψε η μητέρα της. Κέρδισε το α΄ βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού της εταιρείας Γιαμάχα (Yamaha) με το τραγούδι Tellement j'ai d'amour pour toi στο Τόκυο το 1982. Το 1988 κέρδισε το α΄ βραβείο στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Ne partez pas sans moi, το οποίο ερμήνευσε εκπροσωπώντας την Ελβετία.

Το 1997 τραγούδησε το My Heart Will Go On, το κύριο τραγούδι της ταινίας Τιτανικός. Το τραγούδι αυτό τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παντρεύτηκε τον καναδό λιβανέζικης καταγωγής Ρενέ Ανζελίλ (René Angélil), ο οποίος ήταν και μάνατζέρ της, και είναι μητέρα τριών αγοριών. Η προσωπική της ζωή γίνεται σχεδόν καθημερινά θέμα στις εφημερίδες ταμπλόιντ του Καναδά και των ΗΠΑ.

Όταν επιδεινώθηκε και η κατάσταση της υγείας του συζύγου της, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την απόφασή της να βάλει στον «πάγο» την καριέρα της ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της και στην δική της καθώς και στα δύο παιδιά τους αναφέρει η Wikipedia

 

 

 

 

 

 

Ο σύζυγος, και μάνατζερ, της Σελίν Ντιόν υπεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2015 σε εγχείριση αφαίρεσης όγκου. Τον Ιανουάιο του 2016 απεβίωσε. Λίγες μέρες αργότερα πέθανε και ο αδελφός της.

 

 

 

 

 

 

Ένα απόλυτο style icon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν το 2016 άρχισε τη συνεργασία της με τον celebrity stylist Law Roach, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να κάνει απόλυτα εντυπωσιακές εμφανίσεις στα street style και τις fashion weeks κι έκανε τα πιο γνωστά μέσα της μόδας στον κόσμο να παραληρούν με τα outifits της! Από τότε, έχει καταφέρει να ανεβεί πολύ ψηλά στη λίστα με τα modern style icons, ενώ το instagram της αποτελεί γνήσια πηγή έμπνευσης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ