Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ποιο είναι το μακρύτερο παπούτσι στον κόσμο; - Σχεδιάστηκε για τον ράπερ Tommy Cash & είναι 1 μέτρο (φωτό - βίντεο)

Είναι ένας καλλιτέχνις με πολύ παράξενο στυλ...

Η πυροδότηση δημόσιων συζητήσεων δεν είναι κάτι ξένο για τον Εσθονό ράπερ Tommy Cash. Συχνά, η μουσική του είναι προκλητική, από βιντεοκλίπ με «άσεμνες» νότες έως την έκθεση που ετοίμασε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Rick Owens και στην οποία παρουσιάστηκε μια μικρή δεξαμενή γεμάτη με εκατομμύρια σπερματοζωάριά του.

Αυτή τη φορά, συνεργάστηκε με γνωστή γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης η οποία δημιούργησε για αυτόν μια μήκους ενός μέτρου εκδοχή των αθλητικών υποδημάτων Superstar.

Τα αθλητικά ήταν σε διαφορετικά χρώματα, το δεξί ολόμαυρο και το αριστερό ολόλευκο.

Η έμπνευση βασιζόταν στην αρχαία κινεζική έννοια του γιν και του γιανγκ, δύο αντιτιθέμενες αλλά, ταυτόχρονα, συμπληρωματικές δυνάμεις. «Και ο άγγελος και ο διάβολος ζουν μέσα μου - δύο αντίθετα που συνεχώς αντιπαλεύουν το ένα το άλλο» είπε ο Tommy Cash (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tomas Tammemets).

«Άρα, γιατί να κρύψεις μια πλευρά της προσωπικότητάς σου όταν και οι δύο μπορούν να συνυπάρξουν; Δεν πρέπει να είμαστε ούτε υπερβολικά καλοί ούτε υπερβολικά κακοί. Χρειάζεται ισορροπία, όπως τα δύο αντίθετα, το γιν και το γιανγκ, σχηματίζουν ένα όλον» πρόσθεσε.

Στο Twitter, κάποιοι χρήστες παρομοίασαν τα αθλητικά για τον Cash με μπαγκέτες ή παπούτσια κλόουν. Άλλοι υπογράμμισαν τη λειτουργικότητά τους: χρήσιμο εργαλείο για κοινωνική αποστασιοποίηση ή για να κρατάς ανοιχτές τις θύρες στο μετρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ