Ο σκηνοθέτης της Πολίτικης Κουζίνας Τάσος Μπουλμέτης: Το άθλιο μηντιακό σύμπαν λέει σε εμάς τους Αστραζεναίους ότι κακώς κάναμε το εμβόλιο

«Μας έχει δημιουργήσει μια αίσθηση κατωτερότητας»

Τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το εμβόλιο της AstraZeneca σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Τάσος Μπουλμέτης.

Ο σκηνοθέτης της Πολίτικης Κουζίνας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  το «άθλιο μηντιακό σύμπαν έχει δημιουργήσει μια αίσθηση κατωτερότητας» σε όσους έκαναν το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Μπουλμέτη

«Αγαπημένοι μου,

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιμονή κάποιων "δημοσιογράφων", γερμανικής κουλτούρας και παιδείας κατά σύμπτωση, οι οποίοι επιμένουν να σχολιάζουν τις παρενέργειες που υποτίθεται έχει το  ASTRA ZENEKA. Ναι πράγματι στον πρώτο εμβολιασμό, είχα κάτι δέκατα, αλλά ήμουν και ενημερωμένος από τους εξαιρετικούς νοσηλευτικούς του Κέντρου Εμβολιασμού,  ότι θα μου συμβεί, και σε όσους γνωρίζω της γενιάς μου, υπήρξαν ανάλογες διήμερες το πολύ ενοχλήσεις πυρετού και κόπωσης.

Επίσης γνωρίζω πολλούς μεγαλύτερους που έκαναν την δεύτερη δόση της PFIZER και οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν επίσης τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο και με πυρετό. Το άθλιο μηντιακό μας σύμπαν λοιπόν, σε εμάς τους ΑΣΤΡΑΖΕΝΑΙΟΥΣ, μας έχει δημιουργήσει μια αίσθηση κατωτερότητας, οτι εμείς έχουμε κάνει "το κακό", το προβληματικό, το εμβόλιο "ξεπέτα", ενω της PFIZER είναι των προνομιούχων, το καλό, το ασφαλές. Λοιπόν αγαπητοί να εξηγούμαστε: 

Επειδή όταν με το καλό η πανδημία θα έχει παρέλθει και θα έχει επέλθει η πολυπόθητη ανοσία αγέλης, τότε όλα τα εμβόλια θα βγούν στην πιάτσα. Και επειδή θα πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο (εικάζω) εμβόλιο για covid θα έχουμε την δυνατότητα επιλογής. Μπορεί κάποιος που ξέρει να μας ενημερώσει την τιμή κόστους που λέγεται πως έχει το κάθε εμβόλιο;

Μήπως της ΑΣΤΡΑ είναι φτηνούτσικο, και τα άλλα πιο ακριβούτσικα, και ήδη έχει αρχίσει ενας πόλεμος marketing με χτυπήματα κάτω απο την μέση, μια και αφορά σε θέματα έκτακτης ανάγκης και δημόσιας υγείας;

Αγαπημένοι μου, Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιμονή κάποιων "δημοσιογράφων", γερμανικής κουλτούρας και παιδείας κατά...

Δημοσιεύτηκε από Tassos Boulmetis στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Επειδή αυτή επιμονή, για μένα είναι ύποπτη, αναπαράγεται είτε από άτομα με υστερόβουλες προθέσεις, είτε από αφελείς φοβικούς, οι οποίοι φυσικά και φορούν την μάσκα κάτω απο την μύτη, σας  καταδηλώνω  πως όσοι αναπαράγουν αρνητικά σχόλια, για το εμβόλιο που έκανα, θα διαγράφονται παραυτα, οχι γιατι είναι κακοί άνθρωποι,  αλλά γιατί μου χαλάνε την ψυχική μου ηρεμία. Οι απαντήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκονται στις στατιστικές: 

Στο φοβερό σχόλιο, "Και άλλος θάνατος εμβολιασμένου απο ASTRA ZENEKA " η απάντηση είναι "πόσοι έχουν κάνει το εμβόλιο την μέρα που έφυγε ο συγχωρεμένος  και πόσοι ακόμα συγχωρέθηκαν; ". 

Τους θανάτους από τα άλλα εμβόλια τους μετράει κανείς; Η μήπως δεν υπάρχουν; Τι λέτε ρε παιδιά; Μήπως τελικά τα άλλα εμβόλια έχουν και το ελιξίριο της αθανασίας; Μήπως έχουμε μια καινούργια περίπτωση VIAGRA?

Ως εκ τούτου λοιπόν, οιοσδήποτε διαδικτυακός φίλος, αναρτά σχόλια αρνητικά για το εμβόλιο που υποχρεώθηκα να κάνω, (και είμαι ευτυχής)  ας με αποχαιρετήσει απο τώρα, γιατί σίγουρα θα το κάνω εγώ..

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Ουδεμία σχέση έχω με την ASTRA ZENEKA και τις όποιες θυγατρικές της και σε κανένα θεμιτό η αθέμιτο  όφελος προσβλέπω με αυτή μου την ανάρτηση.

Με αγάπη πάντα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ