Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μαθαίνει για τον φόνο του Σέργιου - Χωρίζει την Δρόσω, είναι όμως οριστικό; (βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε... 

Tα πάνω - κάτω έχουν έρθει στις ζωές των ηρώων στις 'Αγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος μετά την αποκάλυψη της Ασημίνας για τον φόνο του Σέργιου, έχασε την γη κάτω από τα πόδια του και θέλει να τινάξει τον γάμο του στον αέρα. 

Πάνω σε ένα ξέσπασμά του θα πει όλη την αλήθεια στον Κωνσταντή. Πως θα αντιδράσει εκείνος που είναι τρελά ερωτευμένος με την Δρόσω; 

Τι θα δούμε σήμερα

Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, ο κόσμος του Κωνσταντή γκρεμίζεται. Θα πάθει μεγάλο σοκ. Τότε πηγαίνει και βρίσκει την Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν. 

Το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία ότι ο χωρισμός αυτός δεν θα είναι οριστικός γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για τη Δρόσω. Θα προσπαθήσουν παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση να είναι και πάλι μαζί και θα δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία. 

Τετάρτη 31 Μαρτίου - Επεισόδιο 118

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του;

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ