Η Meghan Markle & o πρίγκιπας Χάρι θέλουν το κοριτσάκι τους να γεννηθεί στο σπίτι - Το ίδιο σχεδίαζαν και για τον Archie

Θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της το Καλοκαίρι

Στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια σχεδιάζουν να γεννηθεί το κοριτσάκι τους η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με το Page Six. Μάλιστα θείναι το πρώτο μωρό - μέλος της βασιλικής οικογένειας που γεννιέται στην Αμερική.

Όσο ήταν έγκυος στον Archie η Meghan ονειρευόταν να κάνει την γέννα στο Frogmore Cottage, όπου και έμενε μαζί με τον Harry, όταν ήταν ακόμα στην Βρετανία, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι.

Ωστόσο τότε οι γιατροί την είχαν συμβουλεύσει τότε να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που έγινε, με την ίδια να φέρνει στον κόσμο τον γιο της στην ιδιωτική κλινική Portland hospital, στις 6 Μαΐου του 2019.

«Αλλά έχει ένα όμορφο σπίτι στην Καλιφόρνια. Είναι ένα πανέμορφο σκηνικό για να γεννήσει το κοριτσάκι της» είπε η πηγή στο Page Six.

Η Meghan και ο Harry ένα χρόνο αφότου παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα αγόρασαν ένα ακίνητο 14.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Montecito της Καλιφόρνια, όπου και πλέον μένουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ