Η Eva Mendes με μπογιές από την κορυφή ως τα νύχια: «Τα παιδιά μου το έκαναν αυτό, ξανά» - Όταν γίνεται ο... καμβάς τους (φωτό)

Η 47χρονη ηθοποιός έχει δύο κόρες με τον Ryan Gosling

Όταν κάνεις καραντίνα με παιδιά τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς καλείσαι να τα απασχολήσεις για αρκετές ώρες. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά η Eva Mendes.

Η 47χρονη ηθοποιός έχει δύο κόρες με τον άντρα της Ryan Gosling, την Esmeralda Amada, που είναι 6 ετών και την Amada Lee που είναι 4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ανέβασε λοιπόν στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία το πρόσωπό της είναι όλο βαμμένο με μπογιές… και δεν μιλάμε για κάποιο high class μακιγιάζ.

«Τα παιδιά μου μου το έκαναν αυτό, ξανά. Από την κορυφή ως τα νύχια. Όταν έχεις αμφιβολίες γίνε ο καμβάς τους» έγραψε στο ποστ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Όπως καταλάβατε οι μικρές περιποιήθηκαν και με το παραπάνω την διάσημη μαμά τους που είχε δημοσιεύσει ανάλογη φωτογραφία και πριν μερικούς μήνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Μάλιστα τον Οκτώβριο μιλώντας στο The Sunday Morning Herald είχε πει, σύμφωνα με το People,  ότι το κάνεις καραντίνα με τα παιδιά είναι σαν «να έχουμε ένα bed-and-breakfast με πολύ αγριεμένους και μεθυσμένους επισκέπτες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ