Πέθανε η ηθοποιός Μαρία Βούλγαρη - Βέμπο σε ηλικία 90 ετών - Είχε γίνει γνωστή από την παράσταση ”Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”

Tην ανακοίνωση έκανε ο γιος της... 

Θιρνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού η σπουδαία ηθοποιός Μαρία - Βούλγαρη Βέμπο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο γιος της Νικόλας Βέμπος γράφοντας:

"Αγαπητοί μου φίλοι.

Με λύπη θα ήθελα να ανακοινώσω πως η μητέρα μου Μαρία Βούλγαρη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Α κοιμητήριο Αθηνών στον Ι.Ναό των Αγίων Θεοδώρων εντός του κοιμητηρίου την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:00.

Στη μητέρα μου άρεσε να στηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιστεύω πως θα της άρεσε πολύ αν αντί στεφάνων, προσφέρατε στην μνήμη της κάποια ενίσχυση στην προσπάθεια της κοινωνικής κουζίνας "Ο άλλος άνθρωπος" που προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όποιον χρειάζεται, όπως φυσικά μπορεί ο καθένας. Πληροφορίες θα βρείτε πιο κάτω.

Έχω ήδη φροντίσει να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους ενημερώσω σχετικά με την στήριξη εις μνήμην της ώστε να την μνημονεύσουν της στις δράσεις τους όπως άλλωστε κάνουν ήδη σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Αντίο μανούλα, σ’ αγαπώ, θα ζεις στις καρδιές μας.
Αιωνία της η μνήμη”

Η Μαρία Βούλγαρη Βέμπο γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα.

Ήταν απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ενώ η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1952 στη παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Έλαβε μέρος σε λίγες κινηματογραφικές ταινίες ερμηνεύοντας δεύτερους ρόλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ