"Δεν κρύβω τίποτα": Η Chrissy Teigen στις πιο ανθρώπινες - προσωπικές στιγμές της - Το διάσημο μοντέλο πίσω από τα "φώτα" (φώτο)

Οι μυστικές χαρές και λύπες 

Το πρώην μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν φιγουράρει στο εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης του περιοδικού People, "Beautiful", έγινε σήμερα γνωστό, όπου εκμυστηρεύεται πως έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω της το μέτρημα... των θερμίδων.

Η 35χρονη Τέιγκεν είπε, επίσης, ότι ο ορισμός της για το τι εστί ομορφιά έχει αλλάξει από τότε που απέκτησε τα παιδιά της, την 4χρονη Λούνα και τον 2χρονο Μάιλς.

«Είναι πραγματικά, πραγματικά ωραίο που μπόρεσα να φθάσω σε μια ηλικία όπου μπορώ να εκτιμώ κάθε σημαδάκι και να βλέπω το σώμα μου ως κάτι που έκανε απίστευτα πράγματα.

Η διαφορά έγκειται σε αυτά τα δύο όμορφα, υπέροχα μωρά και αυτά τα σημάδια είναι τα όσα έχω περάσει», λέει η Τέιγκεν στο περιοδικό People, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Κρίσι Τέιγκεν είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή-συνθέτη Τζον Λέτζεντ, ο οποίος το 2019 κηρύχθηκε από το People ως ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας.

To περιοδικό People, δημοσιεύει τις πιο αληθινές, ξεχωριστές και ανθρώπινες στιγμές της Chrissy Teigen

1 Η μέρα που εγκατέλειψε το twitter

H Teigen ήξερε πότε ήρθε η ώρα να απομακρυνθεί από το Twitter και ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι «η πλατφόρμα δεν με εξυπηρετεί πλέον τόσο θετικά αλλά αρνητικά». Κατέστησε σαφές ότι δεν φταίει το Twitter - σημειώνοντας ότι η πλατφόρμα είχε φτάσει ακόμα να της προσφέρει βοήθεια προσωπικά .

"Είναι μόνο εγώ", έγραψε στο Instagram. "Πρέπει να αποδεχθώ το γεγονός ότι σε μερικούς ανθρώπους δεν  θα αρέσω".

Οι καυγάδες με τον John

Όλα τα ζευγάρια  μαλώνουν που και που και η Κρίσι με τον Τζον Λέτζεντ,δεν αποτελούν εξαίρεση. «Δεν κρύβω τίποτα»,  δήλωσε η Teigen τον Δεκέμβριο του 2019. «Μαλώνω στο αυτοκίνητο, μαλώνω στο σπίτι, μαλώνω στο αεροδρόμιο. Δεν με νοιάζει. "

Ο Λέτζεντ προτιμά να κρατά τις προσωπικές του στιγμές μακριά από το φως της δημοσιότητας. "Ο Τζον απλά δεν θα αντεπιτεθεί λέει η Tέιγκεν.

Η επιλόχειος κατάθλιψη

Όταν γέννησε την κόρη της Luna πέρασε μία μεγάλη περίοδο θλίψης. 

«Ήταν μια επίπεδη ζωή για μερικούς μήνες», δήλωσε στο Glamour το Μάρτη του 2020.

Η Teigen είπε ότι είχε γ ίνει ι «πολύ εσωστρεφής» και ότι αντιμετώπιζε «εξαντλητικό  άγχος» και σοβαρή απώλεια βάρους. Τελικά κατάφερε να παλέψει με αυτό και να το νικήσει.

Η αληθινή ζωή πίσω από τη δημόσια εικόνα

Η Τέιγκεν θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι πίσω από την "τέλεια εικόνα" που παρουσιάζουν κάποιες φορές τα διάσημα ζευγάρια κρύβεται η αληθινή ζωή. "Μη νομίζεις ότι είσαι η μόνη που τσακώνεται με τον σύζυγο της", είπε στη διάρκεια ενός live chat στο youtube.

Επιλέγοντας τη νηφαλιότητα

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Teigen μοιράστηκε ότι η ανάγνωση του Quit Like a Woman της Holly Whitaker ήταν η ώθηση που χρειαζόταν. Το μοντέλο έγραψε στο Instagram Stories ότι «κουράστηκε από το ποτό της ημέρας και δεν μπορούσε να κοιμηθεί πριν τις 6 » Μέχρι που διάβασε το βιβλίο, έκτοτε «ήταν νηφάλια».

Στο σημαντικότερο γεγονός του κόσμου

Η μητέρα  δύο παιδιών επισκέφτηκε την Ουάσιγκτον για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Προέδρου Joe Biden τον Ιανουάριο.

"Απλώς απίστευτο να είμαι εδώ. Νηφάλια", έγραψε ο Teigen στο Instagram. "Ξέρω ότι είναι περίεργο, αλλά είναι σαν ... ένας διαφορετικός κόσμος για μένα."

Η απώλεια του μικρού Τζακ

Το Σεπτέμβρη του 2020 , η Τέιγκεν απέβαλε  ύστερα από 20 εβδομάδες κύησης,. Στις 20 Φεβρουαρίου του 21 το διάσημο μοντέλο αποτίει φόρο τιμής στον γιο της, ανεβάζοντας στα Stories μια φωτογραφία ενός βραχιολιού με το όνομα του Jack, μαζί με δύο άλλες φωτογραφίες με τα ονόματα της κόρης Luna και του γιου της Miles, και έγραψε: "Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια σου. Σε αγαπάμε για πάντα". "

Αγαπώντας το σώμα σου και στις... κακές στιγμές

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με ένα εφαρμοστό φόρεμα, η Κρίσι Τέιγκεν έδειξε στου followers της στα social media το σώμα της, τρεις σχεδόν μήνες μετά την αποβολή που είχε.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες όμως, η Κρίσι Τέιγκεν με την ίδια ειλικρίνεια που την διακατέχει μίλησε για το σώμα της μετά την αποβολή και πώς ακόμα η κοιλιά της είναι φουσκωμένη.

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου μού θυμίζει τι θα μπορούσα να ήμουν. Και δεν έχω ιδέα πραγματικά γιατί έχω ακόμα αυτή την κοιλιά, ειλικρινά.

Είναι ψυχοφθόρο. Αλλά είμαι περήφανη για το πού αυτό το ταξίδι πήγε το σώμα μου και το μυαλό μου. Μου άρεσε πολύ να είμαι έγκυος και λυπάμαι που δεν θα είμαι ξανά ποτέ.

Είμαι τυχερή όμως που έχω δύο καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν κάθε μέρα. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Κρίσι Τέιγκεν και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι αληθινές δυσκολίες του να είσαι μοντέλο

Φαίνεται λαμπερό το να είσαι μοντέλο αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η σταρ της πασαρέλας αποκάλυψε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. 

Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τις ημέρες της εβδομάδας μόδας του Μαϊάμι στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και κατέθεσε την εμπειρία της.

"200 δολάρια ένα show μείον πρακτορείο και θα περίμενα 5/6 ώρες καθισμένη στο πάτωμα του Mondrian για να το δω", έγραψε. "Κλείσιμο ενός show στο Setai, περπάτημα πάνω από την πισίνα, ω Θεέ μου ο ενθουσιασμός, η τάξη C-class Naomi Campbell έρχεται μέσαhhhhh !!!!!!"

H μαμά πίσω από τα φώτα 

Όταν ο χαριτωμένος Miles θέλει να συνοδέψει τη μαμά του σε μια φωτογράφηση τα πράγματα δυσκολεύουν. "Σε παρακαλώ φύγε η μαμά προσπαθεί να γίνει διψασμένη", έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν στη λεζάντα μιας ξεκαρδιστικής φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ