Μαίρη Μάτσα: Πως την αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: ''Όπως και από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά - Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη'' (φωτό)

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της από τον θάνατό της... 

Aπέραντη θλίψη άφησε χθες στην οικογένεια του Ant1, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες ο θάνατος της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα. Η Μαίρη Μάτσα εργαζόταν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ως camerawoman.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε χθες στον αέρα της εκπομπής του τα εξής:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας.

Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα.

Ποια ήταν όμως η δυναμική οπερατέρ 

Ήταν μια από τις λίγες γυναίκες σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, και είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Έπειτα εφυγε στον ANT1, όπου και για χρόνια είχε την "κάμερα 3", τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.

Πως την αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής του Ant1 δημοσίευσε μια φωτογραφία της οπερατέρ που έχασε τη ζωή της έπειτα από τροχαίο το οποίο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής.

«Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της Μαίρης Μάτσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ