H πιο πετυχημένη Πρωταπριλιάτικη φάρσα: Η Τζιλ Μπάιντεν ντύθηκε αεροσυνοδός & πρόσφερε γλυκά - Τους ξεγέλασε όλους στο αεροπλάνο (φώτο)

Κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν η αεροσυνοδός με το όνομα "Jasmine"

Η Jill Biden είχε μια πολύ πετυχημένη  έμπνευση την Πρωταπριλιά. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σκάρωσε μια πολύ έξυπνη φάρσα στους συνεργάτες της, στους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας  και στους εκπροσώπους του τύπου που τη συνόδευαν στο ταξίδι της επιστροφής της από την Καλιφόρνια στην Ουάσιγκτον.

 

 

Η κομψή σύζυγος του Πρόεδρου των ΗΠΑ, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μαζί με τους εκπροσώπους του τύπου, φορώντας σκούρο φόρεμα, σακάκι και μάσκα προσώπου.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, τα πράγματα άλλαξαν.... Μετά από το γεύμα εμφανίστηκε μία αεροσυνοδός με μαύρα μαλλιά, μαύρο παντελόνι και σακάκι -η τυπική αμφίεση των αεροσυνοδών στο Εxecutive One Foxtrot, το αεροσκάφος που χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους οι σύζυγοι των προέδρων των ΗΠΑ-, και μαύρη μάσκα.

 

 

Η "Jasmine' όπως έγραφε το ταμπελάκι στο στήθος της, πρόσφερε στους επιβάτες γλυκά και λιχουδιές.

 

 

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ που βρίσκονταν στο σκάφος, κανείς δεν κατάλαβε ότι .... η μελαχρινή αεροσυνοδός που τους προσφέρει λιχουδιές είναι η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν.

 

 

Τα μέλη του πληρώματος, των μυστικών υπηρεσιών και του Τύπου πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε η μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, χωρίς να καταλάβουν ποια ήταν στην πραγματικότητα.

 

 

Η Τζιλ Μπάιντεν επέστρεφε στην Ουάσιγκτον από ταξίδι της στην Καλιφόρνια, όπου απηύθυνε ομιλία σε αγροτικό συνεταιρισμό και επισκέφθηκε εμβολιαστικό κέντρο στο Forty Acres, αναφέρει το Forbes. 

Πέντε λεπτά αργότερα η "Τζάσμιν" εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα της, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, λέγοντας: "Πρωταπριλιάτικη φάρσα!".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν σκαρώνει πρωταπριλιάτικη φάρσα.

 

 

 

 

 

 

Στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Where The Light Enters», περιγράφει πώς κρύφτηκε το 2014 στο ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα του Air Force Two και ο άντρας της -τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ-, Τζο Μπάιντεν την έψαχνε. Όταν τελικά άνοιξε το ντουλαπάκι, η Τζιλ ξάφνιασε τον ίδιο και τους συνταξιδιώτες της, φωνάζοντας «μπου»!
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ