Ο bodyguard του Τραμπ: Μου χρωστάει λεφτά για τα άπειρα μπέργκερ που του αγόραζα - Η Μελάνια ήταν πολύ υπάκουη σύζυγος

Η συνεργασία τους κράτησε για πέντε χρόνια ωστόσο το 2012 ο McKay απολύθηκε

 

Πολλά είχε να πει για τον πρώην εργοδότη του Ντόναλντ Τραμπ, ο Kevin McKay που δούλεψε ως bodyguard του για 5 χρόνια.

Πάνω από 100 λίρες χρωστάει ο 54ος πρόεδρος των ΗΠΑ στον πρώην σωματοφύλακά του. Ο 50χρονος σήμερα Kevin μίλησε στην Daily Mail για το πώς ήταν να εργάζεται για τον δισεκατομμυριούχο.

«Μου χρωστάει ακόμα λεφτά από τα McDonald's. Μου είπε ότι θα μου τα δώσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ» είπε στην βρετανική εφημερίδα.

Η συνεργασία τους κράτησε για πέντε χρόνια ωστόσο το 2012 ο McKay απολύθηκε.

«Για πολύ καιρό, όσο δούλευα για εκείνον, πίστευα ότι κάποια στιγμή θα μου πει “Kevin ορίστε τα λεφτά σου” αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ (...) Νόμιζα ότι είναι οκ τύπος όταν άρχισα να εργάζομαι για αυτόν όμως όπως διαπιστώσαμε όλοι δεν είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του» συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Όπως αποκάλυψε αγόρασε fast food στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όσο βρισκόντουσαν στην Σκωτία για το Trump International golf course.

«Ζήτησε να σταματήσουμε στα Mcdonald's για να αγοράσει φαγητό για το ταξίδι της επιστροφής στη Νέα Υόρκη… είμασταν ένα κομβόι από 6 μαύρα Range Rovers με 15 άντρες με κουστούμια… νομίζω θα σοκαρίστηκαν όταν μας είδαν να σταματάμε στο παρκινγκ».

Ο Kevin εξηγησε στη συνέχεια ότι ο Τραμπ δεν είχε πάνω του λίρες έτσι ζήτησε σε εκείνον να πληρώσει. «Είπα οκ και πήρα παραγγελία για όλους. Ήταν γύρω στα 20 burgers και 10 με 15 coca colas.

«Νομίζω ότι πήρε δύο cheeseburger με πατάτες και μια coca cola διαίτης. Αυτά έπαιρνε συνήθως και πάντα ήθελε  Mcdonald's ΄΄οταν ταξίδευε με το ιδιωτικό τζετ (...) Μου κόστισε γύρω στις 95 λίρες και ο Τραμπ μου είπε “θα τα πάρεις πίσω”. Ήταν ένα ικανοποιητικό ποσό για μένα γιατί έπαιρνα 2000 λίρες τον μήνα, όσο δούλευα για εκείνον».

Προηγουμένως ο Kevin είχε συνεργαστεί με celebrities όπως η Britney Spears, έτσι όταν ο 74χρονος σήμερα Τραμπ ήθελε να χτίσει στην Σκωτία ένα γήπεδο του γκολφ απευθύνθηκε στον Kevin.
«Με πλησίασαν το 2007 και μου πρότειναν να αναλάβω την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ που μόλις είχε αγοράσει γη στη Σκωτία».

Ακόμα όμως στην αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail μίλησε και για την Μελάνια Τραμπ η οποία που φάνηκε σαν μια πολύ υπάκουη γυναίκα.

«Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε, χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ τής ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: "Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει;". Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα.

Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: "Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα". Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους» είπε.

«Μια φορά, μετέφερα τον Τραμπ στο κτήμα του, όταν μου ζήτησε να σταματήσω και μου έδειξε ένα ακίνητο που ανήκε σε έναν ντόπιο. Είπε στον εργολάβο που κατασκεύαζε το έργο: "Δεν μου αρέσει η εμφάνιση αυτού του σπιτιού. Θα σου δώσω 10.000 λίρες επιπλέον εάν βάλεις δέντρα γύρω από αυτό το σπίτι". Έβαλαν τα δέντρα λίγο αργότερα και άκουσα πως είχε το θράσος να δώσει τον λογαριασμό του άνδρα στον οποίο ανήκε το σπίτι. Τέτοιου είδους άνδρας είναι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ο  Kevin McKay απολύθηκε ξαφνικά το 2012 όταν τον πήραν τηλέφωνο από το γραφείο του Τραμπ και του γνωστοποίησαν ότι δεν θα συνεργάζονταν πια, χωρίς ωστόσο να του δώσουν κάποια εξήγηση. Δύο χρόνια αργότερα μπήκε στην φυλακή για 4 χρόνια λόγω απάτης 400,000 λιρών. 

Τώρα κατηγορεί την δουλειά του ως bodyguard του Τραμπ για τον χωρισμό του από την πρώην γυναίκα του το 2011 και την “αποτυχία της δικαιοσύνης” που τον άφησε να “καταστραφεί” επειδή δεν πλήρωσε αυτό που στη Βρετανία αποκαλούν φόρο προστιθέμενης αξίας (Value Added Tax/VAT).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ