Κλαίνε τα social media με την αποχώρηση του μαύρου Δούκα Regé-Jean Page από το Bridgerton: «Θα μας λείψεις, για σένα το βλέπαμε...» (φωτό)

Δεν θα είναι στην δεύτερη σεζόν...

Bridgerton: 'The Ride of a Lifetime θα είναι ο τίτλος της δεύτερης σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς του Netflix. Ωστόσο στον επόμενο κύκλο δεν θα δούμε τον μαύρο Δούκα του Hastings.

Τα νέα για το τηλεοπτικό κοινό και δε για τους φανς του Bridgerton δεν είναι πολύ ευχάριστα αφού ο Regé-Jean Page δεν θα επιστρέψει.

Στο Instagram της σειράς αναρτήθηκε ένα γράμμα από την Lady Whistledown που επιβεβαίωσε την είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έπαιζε τον δούκα τον Simon Basset που ερωτεύτηκε την Daphne Bridgerton.

Ο νέος κύκλος αναμένεται τώρα να επικεντρωθεί στον Anthony Bridgerton (αδελφό της Daphne) και στην αναζήτηση του άλλου του μισού.

«Όσο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναζήτηση του Anthony Bridgerton να βρει υποκομισσα, αποχαιρετάμε τον Regé-Jean Page που έπαιξε τόσο καλά τον δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon αλλά θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας του Bridgerton» έγραφε το γράμμα της  Lady Whistledown που αναρτήθηκε στο Instagram.

Σύμφωνα με το ίδιο ποστ η Daphne (Phoebe Dynevor) θα παραμείνει «αφοσιωμένη σύζυγος και αδελφή».

Ο Regé-Jean Page - που χθες ήταν πρώτο όνομα στις αναζητήσεις της Google - έκανε και αυτός μια ανάρτηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από την σειρά.

Στην εικόνα τον βλέπουμε πάνω σε ένα καφέ άλογο να αποχαιρετά το κοινό του.

«Ήταν μεγάλη χαρά και προτέρημα να είμαι ο Δούκας. Το να ενωθώ με την οικογένεια στην σκηνή και εκτός αυτής. Το απίστευτο δημιουργικό μας καστ, οι fans μας , όλα ήταν πέρα από την φαντασία μου» έγραψε.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ποστ συγκέντρωσε αμέτρητα likes ενώ στα σχόλια πολλοί έσπευσαν να γράψουν ότι θα τους λείψει.

«Ποιος είναι ο λόγος να το βλέπουμε τώρα (το Bridgerton)» έγραψε άλλος χρήστης ενώ δεκάδες χιλιάδες ήταν οι λάτρεις της σειράς που ευχήθηκαν να τους έκαναν κάποια πρωταπριλιάτικη φάρσα.

«Θα προχωρήσω με τον Δούκα γιατί δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα» διαβάζουμε ακόμα.

Ο ίδιος ο Regé-Jean Page είχε πει στο Variety ότι (το Bridgerton) «είναι μια σεζόν. Έχει αρχή, μέση και τέλος. Αυτό είναι το ωραίο. Έρχομαι, συνεισφέρω και μετά η οικογένεια συνεχίζει μόνη της».

Πάντως για τους θαυμαστές του 31χρονου Page υπάρχουν και ευχάριστα νέα καθώς αναμένεται να εμφανιστεί στις ταινίες The Gray Man και Dungeons & Dragons.

Μάλιστα, σύμφωνα με το People, φήμες τον θέλουν να μιλάει και για τον ρόλο του James Bond στην νέα ταινία του 007.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ