Άση Μπήλιου: Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς - Οι αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Τι μας περιμένει αυτόν τον μήνα;

Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα.

Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή.

Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα.

Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία.

Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού.

Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί.

Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων, κυρίως μέχρι τις 17/4 που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/4 σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Είχατε πολλά χρόνια να γιορτάσετε τέτοια γενέθλια που δίνουν την υπόσχεση μιας καλύτερης μέρας, ακόμη κι αν οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη στις 6/4 σας βοηθά τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τον οικονομικό τομέα. Σούπερ είναι αυτή η περίοδος και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο στιλ ή μικροεπεμβάσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Όμως αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, καθώς έχουμε δυο σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα που μπορεί να διαφοροποιήσουν αρκετά τις θετικές όψεις και να προσθέσουν έναν παράγοντα δυσκολίας στη ζωή σας.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ. Δυο σπέσιαλ μέρες προς εκμετάλλευση είναι στις 14/4 και στις 17/4! Μετά τις 14/4 σιγά σιγά αυτό που θα σας καίει περισσότερο είναι ο οικονομικός τομέας και θα επιδοθείτε σε μια κούρσα ταχύτητας να ανεφοδιαστείτε οικονομικά. Μολονότι θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 23/4 μέχρι τις 28/4, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρουν εμπόδια ή δυσκολίες. Από τις 23/4 με τον Άρη στον Καρκίνο θα μπείτε σε μια πιο διεκδικητική, παραγωγική, αλλά και γεμάτη ένταση περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και ίσως να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε ένα πυρετό προετοιμασίας είτε για σπουδές, είτε για μια δουλειά που σκέφτεστε να κάνετε την εκκίνηση της τον Απρίλιο ή και αργότερα.

Όποιο στόχο κι αν έχετε να κυνηγήσετε που χρειάζεται θάρρος, επιμονή και δυναμικότητα, θα καταφέρετε να τον επιτύχετε πρώτα μέσα σας και μετά στην εξωτερική σας δράση. Όλα ξεκινούν ούτως ή άλλως πρώτα από το μυαλό μας και μετά υλοποιούνται σε ένα ορατό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα.

Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, όπως πάντα το λέω πριν τα γενέθλια σας, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πέραν των τυπικών τσεκ απ, καλό είναι να βάλετε μια τάξη στη διατροφή σας και να γυμνάζεστε. Στις 14/4 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας κάνοντας σας αποδέκτες του έρωτα, της αγάπης, αλλά και των χρημάτων.

Στις 19/4 ξεκινούν τα γενέθλια σας. Εκτός του Ήλιου, εκείνη τη μέρα μπαίνει στο ζώδιο σας κι ο Ερμής. Στις 22, 23/4 μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή και ένας ξαφνικός χρηματικός μπουναμάς. Αξιοποιήστε την 10η Απριλίου, την 15η και την 17η για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κάτι καλό μπορεί να έρθει εκεί από πλευράς προτάσεων, προαγωγών, αυξήσεων. Από τις 24/4 μέχρι τις 28/4 θα ζοριστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως, με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος βρίσκει μέχρι τις 23/4 τον Άρη να είναι στο ζώδιο σας, όμως οι όψεις που σχηματίζει -με εξαίρεση στις 9/4- είναι πραγματικά αξιόλογες και βοηθητικές για το ζώδιο σας. Ξεκινά με ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δίνοντας μεγάλη βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις.

Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Στις 9/4 ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, διαχέοντας την ενέργεια σας. Σίγουρα δεν είναι μια καλή μέρα για να βασίσετε σοβαρές ενέργειες, αποφάσεις και δράσεις, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου σας.

Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Προσέχετε την υγεία σας και μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Δυο εξαιρετικές όψεις είναι στις 14/4 και στις 17/4. Εκεί ο Άρης κάνει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία. Μαζί με την 10η Απριλίου συμπεριλαμβάνονται στις πιο θετικές ημέρες της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στη δουλειά, στις σπουδές, σε θέματα δημοσίου, ακόμη όμως και στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα.

Στην κατεύθυνση των νέων ενάρξεων είναι πολύ βοηθητική και η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι όλη δική σας! Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει η Αφροδίτη από τις 14/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς, με αρνητικό όμως πρόσημο, στρέφει την προσοχή σας και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ