Ένα συγκινητικό βίντεο - ημερολόγιο από την Μαρία Μενούνος: Ο καρκίνος της μητέρας της, η «μάχη» των γονιών της με τον κορωνοϊό

 Φοβήθηκε πολύ για την ζωή τους

«Η μαμά, ο μπαμπάς, ο κορωνοϊός και εγώ». Έτσι ανοίγει το βίντεο - ημερολόγιο που δημιούργησε η Μαρία Μενούνος.

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μιλήσει για την δύσκολη χρονιά που πέρασε, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα στήριξης προς όλους εκείνους που μάχονται την πανδημία.

Πέρυσι η μητέρα της βγήκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ πριν από αυτό είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Την ίδια περίοδο κόλλησε τον ιό και ο μπαμπάς της με την παρουσιάστρια να εξηγεί ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή τους, καθώς είναι στα άτομα υψηλού κινδύνου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube βλέπουμε πλάνα μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν μάνα και κόρη.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, θέλοντας να την εμψυχώσει, της μιλά για τα σχέδια που έχει με τον άντρα της, Keven Undergaro να γίνουν γονείς μέσω ανάδοχης μητέρας.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια, είχε πει το 2018 στο People ότι σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί με αυτόν τον τρόπο, καθώς ανησυχούσαν για την υγεία της Μενούνος που το 2017 έκανε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.

Πάντως πρόσφατα ξεκαθάρισαν στο περιοδικό ότι δεν περιμένουν ακόμα μωρό, ωστόσο είναι στα σχέδιά τους και όταν γίνει θα το ανακοινώσουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ