Christie Brinkley: Η γυναίκα - θαύμα στα 67 της! Το μυστικό της αντιγήρανσης; Θάλασσα & θετική ενέργεια - Απίστευτες φωτό & βίντεο

Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στον ακτιβισμό και την προστασία των ζώων και της φύσης

Η Christie Brinkley στα 67 της χρόνια παραμένει μια πανέμορφη και δυναμική γυναίκα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερές της.

Μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας έκαψε καρδιές στα τέλη των 70ς, όταν πόζαρε στο Sports Illustrated. Για 25 χρόνια ήταν το πρόσωπο του Cover Girl, ενώ στην ζωή της έχει κάνει πάνω από 500 εξώφυλλα για περιοδικά.

Εκτός από την δουλειά της ως μοντέλο και ηθοποιός έχει ασχοληθεί ωστόσο και με την τηλεόραση, την φωτογραφία, την συγγραφή βιβλίων, ενώ έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στον ακτιβισμό και την προστασία των ζώων και της φύσης.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram τον Γενάρη είδαμε την προσπάθεια αναδάσωσης που έκαναν στην Καραϊβική.

Στο πλαίσιο του The Thatch Palm Restoration Project τρεις φοίνικες, που όπως έγραψε στο ποστ, είναι υπό εξαφάνιση «σώθηκαν» εκείνη την ημέρα.

Στα social media της Christie Brinkley θα βρει ωστόσο κανείς πολλές ακόμα φωτογραφίες και βίντεο που μαρτυρούν το «μυστικό» της ομορφιάς της.

Η θάλασσα, ο ήλιος και κυρίως η θετική ενέργεια φαίνεται να βοηθούν την star να διατηρεί το δέρμα της υγιές. 

Κολύμπι, βόλτες στην παραλία για να μαζέψει κοχύλια, το ηλιοβασίλεμα και τα αγαπημένα της κατοικίδια είναι μερικά από τα όσα της προσφέρουν ηρεμία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ