Γιώργος Νατσιούλης: Ο πιο ατμοσφαιρικός φωτογράφος της Ελλάδας - Ερασιτέχνης με πάθος για τα τοπία στην ομίχλη, είναι ο «Αγγελόπουλος» των κλικς (φωτό)

Σκηνικά που νομίζεις ότι είναι βγαλμένα από φίλμ μυστηρίου 

Ο «Αγγελόπουλος» των κλικς, ο Γιώργος Νατσιούλης τραβά μοναδικές εικόνες που θυμίζουν film noir.

Ο πιο ατμοσφαιρικός φωτογράφος της Ελλάδας είναι οδοντοτεχνίτης στο επάγγελμα, ωστόσο με τον φακό του μας ταξιδεύει σε ομιχλώδη τοπία και σκηνικά που νομίζεις ότι είναι βγαλμένα από φίλμ μυστηρίου ή από κάποια αστυνομική ταινία.

 

Παίζει με τις σκιές, τον υπαινιγμό και είναι απίστευτα τελειομανής. Ξεκίνησε τον έρωτά του με τον φακό στα 15 όταν απέκτησε την πρώτη του μηχανή με φιλμ.

Πλέον στο Instagram του θα βρει κανείς πολλές από τις φωτογραφίες του, ενώ είναι ενδεικτικό ότι έχει πάνω από 95. Χιλιάδες followers.

«Τα έργα μου και η «ματιά» μου έχουν επιρροές Art minimal.  Από την αρχή της φωτογραφικής μου πορείας έως και σήμερα, ο μινιμαλισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις φωτογραφίες μου.

Στη φωτογραφία δρόμου, που ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια, προσπαθώ τα κάδρα μου να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο αρμονικό minimal χαρακτήρα με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Ο χειμώνας με εμπνέει. Λατρεύω να φωτογραφίζω τις μουντές μέρες του και ειδικά αυτές με ομίχλη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και τόσο εντυπωσιακό που παραπέμπει σε κινηματογραφική λήψη» είχε πει οπ φωτογράφος μιλώντας αποκλειστικά στο eirinika.gr και το madeingreece.news.

Δείτε επίσης: Αποκλ.: Made In Greece ο Γιώργος Νατσιούλης: Ο "Θεόδωρος Αγγελόπουλος" της φωτογραφίας κατακτά τον πλανήτη - Ο οδοντοτεχνίτης με την κορυφαία ματιά

Ο ίδιος ζει και εργάζεται στην Λάρισα από όπου και κατάγεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ