Η Ariana Grande full ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της: Ο 25χρονος μεσίτης της έχει «κλέψει» την καρδιά - Με ποιους έβγαινε όμως πριν; (φωτό & βίντεο)

«Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ»

Η Ariana Grande έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Dalton Gomez, με τον οποίο πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν.

Η όμορφη τραγουδίστρια μοιράστηκε την Κυριακή στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με τον καλό της τον οποίο χαρακτήρισε ως «την καρδιά της» και τον «άνθρωπό» της.


«Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ» συμπλήρωσε ακόμα στο ποστ της η 27χρονη.


Εκείνη και ο 25χρονος μεσίτης είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020 με το ζευγάρι να περνά μαζί την καραντίνα και να έρχεται πιο κοντά.

Μετά από 11 μόλις μήνες σχέσεις ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο ότι αρραβωνιάστηκαν.

Photo: Instagram/arianagrande

Με ποιους έβγαινε όμως πριν η μελαχρινή τραγουδίστρια;

Αν και 27 χρονών μετρά μερικές σχέσεις στο ενεργητικό της - τουλάχιστον από όσες έχουν δει το φως της δημοσιότητας - ενώ στο παρελθόν βίωσε και την τραγική απώλεια ενός από τους πρώην της.

Στις αρχές της καριέρας της το 2012 είχε σχέση από απόσταση με την Αυστραλό Youtuber Jai Brooks.


Έβγαιναν για περίπου ένα χρόνο όταν εκείνος την κατηγόρησε ότι τον απάτησε  με τον Nathan Sykes, με τον οποίο είχαν δημιούργησαν μαζί το τραγούδι 'Almost Is Never Enough'.

Πάντως η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί την απιστία λέγοντας ότι ο Brooks «θέλει τα 15 λεπτά φήμης»

Το 2015 εμφανίστηκε στα Grammys στο πλευρό του ράπερ Big Sean με τον οποίο ήταν μαζί για σχεδόν 8 μήνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dsmusic21 (@ds.music21)

Μάλιστα στο τραγούδι της, 'thank u, next' -  και στο ομώνυμο άλμπουμ στο οποίο κάνει γενικά αναφορές για πρώην της -  έχει ένα στίχο που λέει «thought I'd end up with Sean/but he wasn't a match».

Μετά τον δεσμό της με τον ράπερ έβγαινε για λίγο με ένα από τους χορευτές της, τον Ricky Alvarez με τον οποίο μάλιστα είχε ανταλλάξει και ένα φιλί στην σκηνή το 2015, σε ένα live που έκανε.

Το ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει και σε ένα γνωστό σκάνδαλο όταν είχε γίνει τσακωτό να γλύφει ντότας από ένα κατάστημα, σύμφωνα με το capitalfm.com.

Πάντως στη συνέχεια είχαν ζητήσει συγνώμη μέσα από το Twitter.

Η μεγαλύτερη της σχέση ήταν με τον ράπερ και τραγουδιστή Mac Miller, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2018, μετά από υπερβολική δόση. Ήταν μόλις 26 ετών.

Η Ariana Grande γνώρισε τον Mac Miller το 2013 όταν συνεργάστηκαν στο κομμάτι 'The Way'.

Ωστόσο επισημοποίησαν την σχέση τους το 2016, με την τραγουδίστρια να παραδέχεται ότι είναι μαζί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια που ήταν μαζί χώρισαν το 2018, με την Grande να λέει τότε ότι δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν «μπορεί να βάλει σε τάξη» την ζωή του.

Μια από τις σχέσεις της που ξάφνιασε ήταν εκείνη με τον κωμικό του SNL Pete Davidson με τον οποίο μάλιστα αρραβωνιάστηκε μόλις 2 εβδομάδες αφότου γνωρίστηκαν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκπομπή με την τραγουδίστρια να λέει μετά την πρώτη τους γνωριμία «αυτόν τον άντρα θα τον παντρευτώ».

Ωστόσο η σχέση τους δεν ευδοκίμησε και μέσα σε λίγους μήνες χώρισαν. Μάλιστα λέγεται ότι ο θάνατος του Mac Miller έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Οι δύο πλευρές δεν είχαν πει τον λόγο που τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά η Ariana Grande είχε αναφέρει στην Vogue ότι «δεν θα κρατούσε».

 

 

 

Επόμενος ο Mikey Foster με τον οποίο είχε ένα σύντομο δεσμό από τον Φλεβάρη του 2019 ως και τον Μάριου, οπότε και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πλέον είναι μαζί με τον αγαπημένο της μεσίτη Dalton Gomez. Ελπίζουμε η σχέση τους να κρατήσει και να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ