Kate Winslet: Ξέρω τουλάχιστον 4 ηθοποιούς που είναι γκέι και το κρύβουν - Το Hollywood παραμένει ομοφοβικό

«Κάποιοι πολύ γνωστοί, κάποιοι που τώρα ξεκινούν»

Παρόλο που στο Hollywood γίνονται προσπάθειες να ακουστούν διαφορετικές απόψεις η Kate Winslet πιστεύει ότι έχουν μπροστά τους ακόμα πολύ δρόμο.

Μιλώντας στους Sunday Times ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τουλάχιστον 4 ηθοποιούς που κρύβουν ότι είναι γκέι επειδή πιστεύουν ότι αν το πουν θα επηρεάσει την καριέρα τους.

«Δεν μπορώ να σας πω τον αριθμό των νέων ηθοποιών που γνωρίζω, κάποιοι πολύ γνωστοί, κάποιοι που τώρα ξεκινούν, που φοβούνται ότι η σεξουαλικότητά τους θα αποκαλυφθεί και ότι θα εμποδίσει την συμμετοχή τους σε straight ρόλους. Αυτό είναι πολύ άσχημο» είπε η βραβευμένη ηθοποιός.

Ακόμα μίλησε για έναν συνάδελφό της που ο ατζέντης του είπε ότι καλύτερα να μην γνωστοποιήσει το είναι bisexual. 

«Ένας γνωστός ηθοποιός μόλις πήρε έναν Αμερικανό ατζέντη και αυτός είπε, "Καταλαβαίνω ότι είστε bisexual. Δεν θα το δημοσιοποιούσα αυτό". Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιούς που κρύβουν απολύτως τη σεξουαλικότητά τους. Είναι επίπονο. Επειδή φοβούνται ότι θα ανακαλυφθούν. Και αυτό λένε. "Δεν θέλω να μαθευτεί".

«Δεν σκοπεύω να φτιάξω το Χόλυγουντ. Απλώς μιλάμε για να βρουν έναν τρόπο να το κάνουν πιο ανοιχτό σε νέους ηθοποιούς που ίσως σκέφτονται να ενταχθούν σε αυτό το επάγγελμα (...) Για να υπάρχει λιγότερη κρίση, διάκριση και ομοφοβία» σημειώσε ακόμα η Kate Winslet.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ