Η καραντίνα έφερε πιο κοντά την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William - Τι λέει ειδικός για την σχέση του ζευγαριού & την στάση του σώματός τους

Στις 29 Απριλίου κλείνουν 10 χρόνια γάμου!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ετοιμάζονται να γιορτάσουν στις 29 Απριλίου την επέτειο των 10 χρόνων γάμου, ένα στάδιο - ορόσημο για κάθε ζευγάρι.

Από την χρονιά που πέρασε δεν έλειψαν οι δυσκολίες όμως οι δυό τους, μετά από τόσα χρόνια μαζί και τρία παιδιά (τους πρίγκιπες George, Louis και την πριγκίπισσα Charlotte) μοιάζουν να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μάλιστα ειδικός στην γλώσσα του σώματος μίλησε στο Hello και αποκάλυψε ότι οι κινήσεις τους δείχνουν εμπιστοσύνη τόσο ως προς την προσωπική τους επαφή, όσο και προς την ζωή τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Judi James είπε χαρακτηριστικά ότι «η στάση του σώματος της Kate και του William έχει μια σταθερή εξέλιξη που έχει επιταχυνθεί χάρη της πανδημίας και του lockdown».

Όπως εξήγησε «ο χρόνος που πέρασαν μαζί σαν οικογένεια φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό δεσμό μεταξύ τους, τόσο ως ζευγάρι, όσο και ως μια ομάδα που εργάζεται μαζί και γύρισε πίσω τον χρόνο αναφορικά με τους τρόπους που δείχνουν δημόσια την τρυφερότητα και την αγάπη τους».

«Οι κινήσεις του σώματός τους ήταν πάντα συγχρονισμένες, όμως τελευταία αυτό έχει γίνει πιο έντονο κάτι που υποδηλώνει κοινό τρόπο σκέψης, εμπιστοσύνη και σεβασμό» πρόσθεσε η ειδικός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ