''Δεν θυμάμαι τι έκανα, δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα'': Αυτά ήταν τα λόγια του δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, με θύματα δύο αδέλφια, το βράδυ της Δευτέρας.

Τραγωδία στην Μακρινίτσα του Βόλου όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι με μαχαίρι χθες το απόγευμα

Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

 

 

Mαχαιριές δέχθηκε και μία ακόμη γυναίκα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για την αδερφή του.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού με θύματα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.

Δείτε επίσης: Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα - Ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 28χρονη μητέρα του παιδιού του & τον αδελφό της στο σπίτι των γονιών τους

 

 

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Το χρονικό του φονικού στη Μακρινίτσα

Σύμφωνα με το magnesianews, το διπλό φονικό έγινε στις 19:30 της Δευτέρας. Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Όπως αναφέρει ο taxydromos, η εν διαστάσει σύζυγός του πήγε στο πατρικό της όπου ήδη βρισκόταν εκεί ο αδελφός της.

Κάποια στιγμή μπήκε και ο ίδιος στο σπίτι όπου άρχισε ένας διαπληκτισμός με τα δύο αδέρφια. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και στους δύο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 30χρονος αδελφός μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και δεν άντεξε, ενώ η αδελφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πώς έφτασε στη σύλληψη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση άλλο χωριό του Πηλίου. Η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και  σήμανε συναγερμός, καθώς άρχισε η καταδίωξη του φερόμενου δολοφόνου. Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο περίπου στις 21:30 συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων όπου έστησαν μπλόκο. Πλέον είναι σε εξέλιξη έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον φερόμενο δράστη σε αυτό το διπλό φονικό.

Να τονιστεί ότι ο φερόμενος δράστης και η 28χρονη είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη. Η κόντρα ήταν έντονη μεταξύ των δύο πλευρών και ο δράστης φέρεται να ενοχλούσε την 28χρονη και την οικογένειά της.

 

 

"Δεν θυμάμαι τι έκανα, δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα", είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Ο 31χρονος μίλησε για την υπόθεση τόσο στον δικηγόρο του όσο και στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι έκανε.

Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, είπε στους αστυνομικούς: "Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο".

 

 

Σημειώνεται πως σήμερα θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει η σύζυγός του στις 15 Ιανουαρίου.

Πριν από 10 χρόνια, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου και νοσηλεύτηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό, πέθανε ο πατέρας του. Η μητέρα του, που πάσχει από σχιζοφρένεια, είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ