Το H&M & η Diane von Furstenberg μεταμορφώνουν το σπίτι μας: Ριχτάρια, διακοσμητικά και η ρόμπα με το διάσημο εμπριμέ μοτίβο (φωτό & βίντεο)

Η σχεδιάστρια μας παροτρύνει να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ και να γίνουμε οι interior designers

Η H&M HOME σας καλεί να καλωσορίσετε στο σπίτι σας έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Diane von Furstenberg. Μέσα από τη συνεργασία της με την H&M HOME, η Von Furstenberg παροτρύνει τους λάτρεις της μόδας να «ασχοληθούν προσωπικά» με το interior design του σπιτιού τους!

Η συλλογή αποτελείται από τολμηρά εμπριμέ μοτίβα για τα οποία είναι διάσημη η σχεδιάστρια, όπως το ζεβρέ και το λεοπάρ, ένα μοτίβο χειλιών και την υπογραφή της Diane σε αφηρημένο στυλ.

©Η&Μ

©Η&Μ

Ανάμεσα στα 31 κομμάτια θα βρείτε διάφορα διακοσμητικά είδη όπως, μεταξύ άλλων, μάλλινες κουβέρτες, καλύμματα μαξιλαριών, κουτιά, δίσκους, κεριά, φλιτζάνια espresso και πιατάκια, βάζα, δοχεία, αφίσες και μία ρόμπα. Η συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME θα είναι διαθέσιμη online στο hm.com από την Παρασκευή 16 Απριλίου.  

©Η&Μ

Η συνεργασία Diane von Furstenberg x H&M HOME μας παροτρύνει να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ και να γίνουμε οι interior designers του σπιτιού μας.

Στα βασικά κομμάτια περιλαμβάνονται μάλλινες κουβέρτες-ριχτάρια διπλής όψης για το κρεβάτι ή τον καναπέ, εμπριμέ διακοσμητικά κουτιά, για τους λαμπερούς μας θησαυρούς, δίσκοι με επένδυση λάκας και μια σειρά κεριών μέσα σε εμπριμέ γυάλινα δοχεία, τα οποία θα αρωματίσουν υπέροχα όλο το σπίτι.

©Η&Μ

Το αγαπημένο άρωμα της Von Furstenberg, το κεχριμπάρι, περιέχεται σε όλα τα μεγάλα κεριά της συλλογής, ενώ τα τέσσερα μικρότερα κεριά μυρίζουν κεδρόξυλο, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και πεύκο, κι έχουν επιλεγεί προσωπικά από την ίδια την Diane.

©Η&Μ

Τα σετ από φλιτζάνια espresso και πιατάκια δείχνουν πανέμορφα μέσα στην κουζίνα, ενώ τα στρογγυλεμένα βάζα από χρωματιστό ροζ και πορτοκαλί γυαλί προσθέτουν μια εντυπωσιακή πινελιά σε όλα τα δωμάτια, ιδίως όταν είναι γεμάτα με φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια.

©Η&Μ 

Φορέστε την πολυτελή ρόμπα με το διάσημο εμπριμέ μοτίβο ‘Diane’ και βαδίστε αγέρωχα μπροστά από τις αφίσες με τα inspirational quotes της ίδιας της σχεδιάστριας

©Η&Μ

«Η συλλογή Diane Von Furstenberg H&M HOME περιλαμβάνει εμβληματικά εμπριμέ μοτίβα. Το «Diane» το σχεδίασα πριν από 20 χρόνια, όταν ξεκίνησα την εταιρεία μου, ενώ το μοτίβο χειλιών είναι εμπνευσμένο από τις προσωπογραφίες που μου έφτιαξε ο Andy Warhol.

Προσωπικά, λατρεύω τα animal prints – το ζεβρέ είναι απόλυτα DVF – και τα ζωηρά πορτοκαλί και ροζ χρώματα, αλλά και τα μονόχρωμα μαύρα και λευκά που δείχνουν πολύ κομψά. Όλη η συλλογή είναι υπέροχη και ανυπομονώ να την μοιραστώ με όλους», λέει η Diane von Furstenberg.

©Η&Μ

Η συνοδευτική καμπάνια γυρίστηκε στο εντυπωσιακό σπίτι της von Furstenberg υπό την επιμέλεια της ίδιας της σχεδιάστριας, για να αντικατοπτρίζει πραγματικά το προσωπικό της στυλ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συλλογή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ