Και επίσημα δισεκατομμυριούχος η Kim Kardashian: Μπήκε στη λίστα του Forbes - Τα καλλυντικά, τα εσώρουχα & το ριάλιτι την έκαναν πάμπλουτη

Δεν τα έχει πάει και άσχημα!

Ότι η Kim Kardashian είναι πλούσια το γνωρίζαμε ωστόσο πλέον είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος!

Το Forbes συμπεριέλαβε την 40χρονη στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, αφού η περιουσία της από τα 780 εκ δολάρια τον Οκτώβριο έφτασε το 1 δις.

Influencer, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία.

 

Και ναι! Οι εταιρείες με τα καλλυντικά και τα εσώρουχα αλλά φυσικά και το «Keep up with the Kardashians» την έχουν κάνει πάμπλουτη.

Το 2017, μετά την επιτυχία που είχε η σειρά καλλυντικών της αδερφής της Kylie Jenner η Kim δημιούργησε την KKW Beauty.

Μάλιστα πούλησε το 20% της εταιρείας στην Coty για το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που εκτόξευσε την αξία του brand της στο 1 δισεκατομμύριο, σύμφωνα με το page six. Το 2019 έκανε στροφή στα εσώρουχα και συγκεκριμένα στα shapewear δημιουργώντας την Skims.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας έκανε μια έξυπνη κίνηση λανσάροντας και ρούχα για το σπίτι, αφού πλέον οι γυναίκες θέλουν άνεση πάνω από όλα!

Από το ριάλιτι στο Ε! δε, που ξεκίνησε το 2007 και βαίνει πλέον προς το τέλος του, η Kim φαίνεται να πληρώνεται 4,5 εκ την σεζόν, σύμφωνα και με το stylecaster.com.

Βέβαια έσοδα της αποφέρουν και οι συνεργασίες της με άλλα brands των οποίων τα προϊόντα προμοτάρει. Δεν τα έχει πάει και άσχημα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ