Άγριες Μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Πηνελόπη και Αλέξη - Θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Μελέτη; (βίντεο)

Ο έρωτας της για τον Μελέτη είναι πολύ μεγάλος...

Μία ακόμα βδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και στη ζωή των κατοίκων του Διαφανίου. Όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή και οι ζωές των ηρώων θα αλλάξουν μια για πάντα. 

Τι θα συμβεί με την Πηνελόπη και τον Αλέξη; 

Τετάρτη 

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Πέμπτη 

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Δρόσω και Κωνσταντής και πάλι μαζί 

Το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας έδωσαν άλλο ένα spoiler για ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς. 

Σε προηγούμενα spoilers μάθαμε ότι ο Κωνσταντής χωρίζει με τη Δρόσω μετά την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού που έχει να κάνει με το φόνο του Σέργιου. 

 

Ο Κωνσταντής όμως είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με την Δρόσω, την έχει συνέχεια στο μυαλό του, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά κανένας και τίποτα και θα πάει να τη βρει. 

Το ζευγάρι θα τα ξανά βρει και θα δούμε πολύ έντονες στιγμές πάθους. Οι δυό τους αποφασίζουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του μία ίσως τελευταία ευκαιρία και θα δούμε αν θα είναι παντοτινή. 

Επίσης η σχέση μεταξύ των τριών αδερφών δεν θα κρατήσει για πάντα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να συγκρούεται και πάλι η Ασημίνα με την αδερφή της Δρόσω μετά από μία δελεαστική πρόταση που θα κάνει ο Νικηφόρος στην ίδια και έχει να κάνει με το μικρό Σέργιο.

Οριστικός χωρισμός για Πηνελόπη και Αλέξη 

To Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψαν πως η Πηνελόπη εγκαταλείπει τελικά τον Αλέξη Γραμματικό και ο εισαγγελέας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Έτσι η Πηνελόπη αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της όμως οι Σεβαστοί δεν θα την υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο, αφού φοβούνται ότι θα συμβεί κάτι με τον Μελέτη. 

Θα συμβεί κάτι τέτοιο; Αυτό είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία. 

Θα υπάρξει σίγουρα μία συνάντηση μεταξύ του Μελέτη και της Πηνελόπης, θα ειπωθούν κάποια αποκαλυπτικά πράγματα και εκεί ο Μελέτης θα αρχίσει να τρέφει πάλι ελπίδες. Η κόρη του Δούκα προσπαθεί να συγκρατήσει τα συναισθήματα της, θα ενδώσει τελικά ή όχι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ